Gothersgade 93C, 3., 1123 København K

Kontant
13.500.000
Udbetaling
675.000
Ejerudgift/md.
6.430
Varme/md.
1.308
Kvadratmeter
157
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1883

Penthouselejlighed med tagterrasse og udsigt til Kongens Have

Kvarteret
Yderst centralt beliggende kvarter midt i dronningens København. Kvarteret lige over for byens oase, Kongens Have, ligger kun få meter fra hyggelige caféer, restauranter, Strøget med de mange specialforretninger og Nørreport Station med indkøbsmuligheder samt tog,bus og Metro.

Ejendommen
Flot klassisk murstensejendom opført i 1883. Ejendommen består af forhus og baghus, hvor denne lejlighed befinder sig på toppen. Ejendommen har aflåst port med dørtelefon, fællesgård med cykelparkering og pulterrum til de enkelte lejligheder. Ejendommen opvarmes via fjernvarme.

Lejligheden
En sjælden udbudt penthouselejlighed i 2 plan med privat tagterrasse og en udsigt du ikke troede fandtes. Trukket tilbage fra gaden finder du vej til toppen og træder ind i fordelingsentre der fører dig til TV-stue. Fra entreen er lder adgang til stort lækkert badeværelse med karbad, bruseniche og dobbelt håndvask. Stort soveværelse mod den stille gård samt stort påklædningsværelse med masser af skabe. Unik ståltrappe bringer dig videre til lejlighedens kæmpemæssige stue der byder på alt. Lækkert Unoform køkken, stort spiseafsnit med glasplade til underetagen, stort opholdsafsnit med panoramavindue med udsigt til Kongens Have og Marmorkirken samt udgang til den store private tagterrasse via store glaspartier der sikrer et fantastisk lysindfald.

Book en fremvisning af Gothersgade 93C, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.