Grønningen 7, 6. th., 1270 København K

Kontant
7.450.000
Udbetaling
375.000
Ejerudgift/md.
4.288
Varme/md.
557
Kvadratmeter
124
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1939

Elevator og panoramaudsigt over Kastellet

Kvarteret
Måske én af byens mest eftertragtede kvarterer. Et hyggeligt og grønt kvarter i den stille ende af byen, med Kastellet som Nabo. Kun få minutters gang til Kongens Nytorv, Langelinie og Nyhavn. Masser af grønne arealer og gode transport- og indkøbsmuligheder i området.

Ejendommen
Smuk og meget karakteristisk hjørneejendom, der står som den sidstopførte på Grønningen. Tegnet af Ib Lunding, er opført i 1939 og kendt som Champagnehuset. Opført i røde sten og med tegltag. Elevator, fællesvaskeri, kabel-TV, affaldsskakt, cykelparkering og kælderrum.

Lejligheden
En sjælden "perle" i 2 plan med fantastisk udsigt over Kastellet fra panoramavinduer.. Via ejendommens elevator kører du op over Churchillparkens trætoppe til denne unikke penthouselejlighed som indeholder åben entre i forbindelse med kæmpe stue med mahognigulve, panoramavinduer og stor pejs i kobber. Lækkert åbent køkken med serveringsdisk mod stuen og alt i hårde hvidevarer. I det nederste plan forefindes badeværelser med badekar, muret bruseniche med mosaik samt Philippe Starck armaturer og sanitet..Fra stuen er der bred trappe til lejlighedens øverste plan med stor repos med arbejdsplads og indgang til soveværelse med indbyggede garderobeskabe og tagvinduer.

Book en fremvisning af Grønningen 7, 6. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.