Larsbjørnsstræde 7B, 1454 København K

Kontant
9.000.000
Udbetaling
450.000
Ejerudgift/md.
9.804
Varme/md.
538
Kvadratmeter
245
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1907

245 kvm. New York midt i Latinerkvarteret + 109 kvm. kælder

Kvarteret
Latinerkvarteret. Dette lille farverige hjørne af dronningens København er kendt af alle. Kvarteret byder på et hav af spændende caféer, restauranter og specialforretninger. Et område der trods stor aktivitet fra områdets unge og gamle, byder på sin egen specielle ro. Tæt på Metro og H. C. Ørstedsparkens grønne arealer.

Ejendommen
Bag den store port møder du en lille oase af en brostensbelagt københavnergård. Her finder du det smukke baghus, som tidligere har fungeret som hesteskossmedje. Ejendommen er opført i 1907 og fremstår med pæn murstensfacade. Ejendommen har dørtelefon og charmerende fællesgård.

Lejligheden
Byens mest autentiske New Yorker-lejlighed. En bolig uden sin "overmand". Fra den charmerende, brostensbelagte gård træder du ind i en anden verden i form af et gigantisk rum med 6 meter til loftet og med et væld af spændende detaljer, herunder pejsehjørne. Lækkert Boffi stålkøkken med et specialdesignet lysperiskop, der kaster lys over det rustikke betongulv. I stueetagen er der ligeledes mellemgang til stort brusebadeværelse. En markant ståltrappe fører op til den store søjlegang med masser af hyggekroge, opholdsafdeling og kig ned i leverummet. I den ene ende findes stort soveværelse med udgang til lille hyggelig altan. Kæmpe underetage med flere disponible rum med mange anvendelsesmuligheder følger med denne imponerende bolig, som du ikke troede fandtes midt i dronningens København.

Book en fremvisning af Larsbjørnsstræde 7B

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.