Nyhavn 12D, st., 1051 København K

Kontant
8.995.000
Udbetaling
450.000
Ejerudgift/md.
6.171
Varme/md.
1.050
Kvadratmeter
125
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1780

Liebhaveri og stilhed med privat gårdhave og fælles tagterrasse.

Kvarteret
Vel nok én af byens hyggeligste, smukkeste og mest kendte kvarterer. Området omkring Nyhavn og Kongens Nytorv emmer af charme. Hyggelige caféer både mod Nyhavn og i de stille gader bag Nyhavn. Metroen kører på Kongens Nytorv og der er masser af indkøbsmuligheder.

Ejendommen
En smuk og gennemrenoveret ejendom, der er opført i 1780. Ejendommen, der ligger på den stille side af Nyhavn, består af forhus, sidehus og baghus, hvor denne unikke lejlighed ligger. Der er dørtelefon med kamera, brostensbelagt gård, kabel-TV og stille, ugeneret fælles tagterrasse.

Lejligheden
En helt unik citylejlighed midt i dronningens København og alligevel helt stille, med masser af lys. Du træder ind i entre med indbygget garderobeskab, herfra videre til "Leverummet" i form af det store åbne køkken fra Køkkensnedkeren i forbindelse til stuen, der er opdelt i et spiseafsnit og et opholdsafsnit. Herfra er der store terrassedøre mod den charmerende brostensbelagte gårdhave som deles med naboen. Der er stort master bedroom med direkte adgang til walk-in closet.. Derudover 2 gode børne-/arbejdsværelser, begge med terassedøre til den forreste fællesgård. Stort lækkert brusebadeværelse samt gæstetoilet. En lejlighed langt udover det sædvanlige hvor alt er renoveret.

Book en fremvisning af Nyhavn 12D, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.