Tagensvej 96, 2. th., 2200 København N

Kontant
2.800.000
Udbetaling
140.000
Ejerudgift/md.
3.634
Varme/md.
800
Kvadratmeter
86
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1909

Flot istandsat delelejlighed ved den nye Metro

Kvarteret
Godt beliggende kvarter på Nørrebro med den nye Metrostation, Skjolds Plads, i den nærmeste sidegade. Så er lufthavnen og resten af København lige om hjørnet. Der er kun kort afstand til Fælledparkens grønne arealer og indkøbsmuligheder på den anden side af gaden.

Ejendommen
Pæn og klassisk hovedejendom opført i røde mursten med tegltag. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV og fællesgård. Derudover er der kælderrum til de enkelte lejligheder. Ejendommen der er opført i 1909 opvarmes via fjernvarme og administreres af professionel administrator.

Lejligheden
Pæn lejlighed med masser af lys og mange indretningsmuligheder. Fra den klassiske opgang træder du ind fordelingsentre med klinkegulv som er i åben forbindelse med pænt lyst elementkøkken med lille spiseplads og kig til ejendommens fællesgård. Fra entreen er der adgang til mindre flisebeklædt brusebadeværelse. Kæmpe lys og solrig opholdsstue, som i dag er opdelt i 2 rum, det ene med karnap. Fra stuen er der adgang til stort rummeligt soveværelse mod Tagensvej. Derudover pænt og rummeligt soveværelse mod den stille fællesgård. Lejligheden fremtræder overalt med flotte gulve, fyldingsdøre og termoruder. En spændende lejlighed, der med fordel kan deles af 3 personer.

Book en fremvisning af Tagensvej 96, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.