Pilestræde 35F, 1., 1112 København K

Kontant
6.195.000
Udbetaling
310.000
Ejerudgift/md.
6.976
Varme/md.
850
Kvadratmeter
119
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1810

Stor lækker 3 værelses i stille baggård. Dele-lejlighed

Kvarteret
Et kvarter der har været i en rivende udvikling de seneste år. Udover de mange flotte og markante ejendomme, byder kvarteret på masser af hyggelige caféer, restauranter og specialforretninger. Metro, grønne områder og gode indkøbsmuligheder findes indenfor kort gåafstand.

Ejendommen
Denne smukke ejendom, som ligger tilbagetrukket fra Pilestræde, er opført i 1810 og er en klassisk ejendom fra denne tid. Ejendommen har flot murstensfacade og skifertag. Den er for få år tilbage renoveret og har dørtelefon, kabel-TV og brostensbelagt gård med blomsterkrukker.

Lejligheden
Helt unik 3 værelses lejlighed i stille baggård. Fra det flotte opgangsparti træder du ind i bred entre med adgang til stort børne-/arbejds-/gæsteværelse med indbyggede skabe og til stort brusebadeværelse i sort mosaik med stor bruseniche og 2 håndvaske samt vaskemaskine. Den kæmpestore stue, som ligger i åben forbindelse til lækkert hvidt køkken, har plads til både det store spisebord og den store hjørnesofa. Rigtig fint lysindfald fra fransk altan mod gården. Fra stuen er der adgang til stort rummeligt soveværelse med afskærmet garderoberum med masser af skabe. Lejligheden fremtræder indflytningsklar overalt med brede Dinesen bræddegulve, termovinduer, skydedøre og loftsspot.

Book en fremvisning af Pilestræde 35F, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.