Sværtegade 7, 3., 1118 København K

Kontant
6.800.000
Udbetaling
340.000
Ejerudgift/md.
4.590
Varme/md.
2.099
Kvadratmeter
152
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1720

2 plans citylejlighed med 2 badeværelser

Kvarteret
Centralt placeret kvarter lige ved Galleri K. Et kvarter i rivende udvikling, der byder på masser af spændende specialforretninger, caféer og restauranter. Der er kun få meter til Strøget i den ene retning og Kongens Have i den anden retning. Alt er lige udenfor hoveddøren.

Ejendommen
Klassisk cityejendom der fejrer 300 år i år. Ejendommen, der er fredet, er en bindingsværksejendom med pudset facade og tegltag. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV og lille fællesgård. Ejendommen opvarmes via fjernvarme.

Lejligheden
Fantastisk spændende og nyistandsat 2 plans lejlighed med mange spændende detaljer. Lejligheden der har indgang på 2. sal, indeholder fordelingsgang med adgang til stor stue med loft til kip med synlige bjælker, bindingsværksvæg, pejs og i åben forbindelse til lækkert hvidt HTH-køkken med hårde hvidevarer. Der er 2 store soveværelser samt stort lækkert flisebeklædt badeværelse med håndklædevarmer og bruseniche. Fra trappe i stuen er der adgang til det øverste plan som består af lille mellemgang med adgang til endnu et stort brusebadeværelse samt til stort disponibelt rum. På trappeopgangen har lejligheden privat vaskerum med vaskesøjle.

Book en fremvisning af Sværtegade 7, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.