Margretheholmsvej 62, 2. th., 1432 København K

Kontant
3.595.000
Udbetaling
180.000
Ejerudgift/md.
2.775
Varme/md.
350
Kvadratmeter
88
Værelser
2
Energimærke
A2015
Byggeår
2014

Vandudsigt & solrig altan med elevator og egen privat P-plads i kælderen.

Kvarteret
Unik beliggenhed på skønne Margretheholm på Refshaleøen lige ved den idylliske Lynetten Havn. Her er minimal trafik, store grønne arealer og masser af vand med kanalerne og det åbne hav. Med den nye cykelbro er du blot 10 minutter på cykel fra Kongens Nytorv. Amager skibakke er åbnet, så det er muligt at stå på ski i baghaven.. Amager Strandpark er lige om hjørnet og det samme er historiske Christianshavn. 9A kører hver 7 min til byen, der også kan nås med havnebussen. Kvarteret er under rivende udvikling og Noma 2.0 er lige åbnet med 2 flotte michilinstjerner.

Ejendommen
Ejendommen med elevator er opført i 2014 og stod klar til indflytning i 2015. Den er tegnet af arkitekterne fra Vandkunsten. Ejerforeningen består af 6 blokke og er døbt "Udsigten". Sælger har P-plads i stueplan (værdi kr. 350.000) ellers gratis P-pladser på vejen med beboerlicens. Mulighed for leje af fælleslokale med plads til 30-40 personer og legeplads. Fibernet er indlagt til internet/TV. Internet/TV er individuelt. Udlejning er tilladt og forældrekøb er tilladt.

Lejligheden
Lejligheden ligger rigtig skønt med flot udsigt over lystbådehavnen og Københavns gamle bydel. En udsigt du aldrig bliver træt af. Via elevatoren ankommer du til en entré med skabe. Et lækkert badeværelse med gulvvarme, flotte klinker og væghængt toilet. Der er separat brus og vaskemaskine & tørretumbler. Fantastisk køkken/alrum som er lejligheden hjerte i forbindelse med stuen. Både fra køkkenet, spisebordet og stuen er der flot udsyn til Københavns tage. Direkte udgang til stor altan med god plads til grillen og havemøbler. Skønt soveværelse som ligger med udsigt til grønne arealer og den nye skibakke.

Book en fremvisning af Margretheholmsvej 62, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.