Klareboderne 6, 1., 1115 København K

Kontant
4.795.000
Udbetaling
240.000
Ejerudgift/md.
5.590
Varme/md.
666
Kvadratmeter
107
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1747

Perfekt delelejlighed stille beliggende lige ved Købmagergade

Kvarteret
Fantastisk beliggende midt i København, og på den hyggelige og rolige adresse Klareboderne. Beliggende blot et "stenkast" fra bl.a. Kongens Have, GrådbrødreTorv, Strøget og Kongens Nytorv. Kvarteret rummer selvsagt et utal af caféer, spisesteder, butikker etc. Metroen på Gammel Strand er kun 280 meter væk.

Ejendommen
Historisk ejendom opført i 1747 og ombygget 1976. Ejendommen oser selvsagt af historie og ligger utrolig centralt i hjertet af København. Ejendommen byder bl.a. på fin opgang, dørtelefon og fjernvarme. Lille velfungerende ejerforening bestående udelukkende af opgangens beboere.

Lejligheden
Efter en tur i den charmerende trappeopgang ankommer du til god fordelingsentré. 3 gode værelser, heraf 2 separate og et gennemgangs som pt. bliver brugt som stue. Lejligheden er super charmerende og har mange flotte detaljer. Hyggeligt spisekøkken, hvor kogepladerne befinder sig i det gamle ildsted. Stor stue med indbygget reoler, stuklofter og høje paneler ved vinduerne. Fra stuen er der indgang til det store soveværelse med god plads til sengen, kontorplads og skabsvæg. Endvidere hyggelig stue med charmerende kig til gården. Fint gæsteværelse/børneværelse. Stort lækkert flisebadeværelse med vindue, separat brus og vaskesøjle. Lejer flytter senest 1.9.2020

Book en fremvisning af Klareboderne 6, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.