Rigensgade 9C, 2. th., 1316 København K

Kontant
9.995.000
Udbetaling
500.000
Ejerudgift/md.
4.490
Varme/md.
925
Kvadratmeter
150
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1759

Smuk lejlighed i 2 plan med fritliggennde bjælker og loft til kip

Kvarteret
Helt unik og eksklusivt kvarter med byens smukkeste park som tætteste genbo - Kongens Have. Her er der helt stille, men alligevel super centralt og tæt på alt i den indre by. Der er mange p-pladser i gaden og med beboerlicens, kan man nemt holder her samt få opladt sin el-bil, hvis det kræves. Der er endvidere nem og sikker adgang til Kgs. Have via tunnel under Sølvgade og indkøb ligeså rundt om hjørnet.

Ejendommen
Smuk og historisk fredet ejendom (tidligere det Kongelige Militære Varemagasin) og som noget helt unikt i Garnisonshaven får man et stort fælles orangeri i den skønne gårdhave – til gavn og glæde for alle husets beboere. Endvidere har foreningen også et fælles vinrum, hvor man har sit eget lille vinrum til opbevaring af ens kostbare dråber. Gårdhaven rummer desuden petanquebane samt grønne cykelskure omkranset af høje begrønnede hegn, som lukker den private have af for omgivelserne.

Lejligheden
Via en pæn trappeopgang kommer man nemt op til lejligheden på anden sal. Her mødes man af en lille entre med plads til overtøj og et flot badeværelse med brus til højre. Endvidere kommer man ind i den store stue som også indeholder det smukke køkken/alrum med det lækre køkken fra CPH Square. På denne etage finder man også to gode soveværelser ud mod den stille gård. Via indvendig trappe kommer man op til det store flotte stuerum på øverste plan, her er der også udgang til trappeopgangen samt lejlighedens depotrum En helt igennem unik og smuk lejlighed på bedste beliggenhed i stille og rolig omgivelser.

Book en fremvisning af Rigensgade 9C, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.