Rosenvængets Allé 20A, 5. tv., 2100 København Ø

Kontant
11.950.000
Udbetaling
600.000
Ejerudgift/md.
4.357
Varme/md.
945
Kvadratmeter
132
Værelser
4
Energimærke
A2010
Byggeår
1900 / 2018

86 kvm. privat tagterrasse og elevator i hjertet af Østerbro

Kvarteret
Kun fuglenes sang bryder tavsheden her i hjertet af Østerbro. På trods af stilheden er du i gåafstand til kunst, kultur og gastronomiske oplevelser. På Nordre Frihavnsgade/Østerbrogade er der det største udvalg af supermarkeder og specialbutikker. Metroen på Trianglen, kan nås på 5 min (400m). Derudover findes Kastellet, Fælledparken og Svannemøllestranden lige om hjørnet. Rosenvænget var det første Villakvarter i København og har bl.a. huset den kendte skuespiller Fru Heiberg tilbage i 1864.

Ejendommen
I 2018 blev ejendommen tryllet om til 24 moderne luksus lejligheder. Her har du alle fordele ved en ny bolig, men samtidig bliver du en del af et historisk miljø. Mod gaden er facaden original i røde mursten. Gården er etableret med rådhusbelægning og der er plads til parkering af cykler. Dørtelefon med video og naturligvis elevator til lejligheden. Derudover er der kælderrum og cykelkælder.

Lejligheden
Efter en tur i elevatoren ankommer man til denne fantastiske lejlighed. Indenfor i lejligheden er interiøret håndplukket ud fra princippet om kvalitet og elegance, der er med til at understrege ejendommens historie. Udtrykket er enkelt og tidsløst med vægt på nuancer, der fremmer lyset i rummene. Stor entré, to lækre badeværelser med inventar er fra Trend Køkken/Snedkeri. Skønt Master Bedroom og to fine børneværelser. Dejligt køkken fra Trend Køkken/Snedkeri, med lækker bordplade. Behagelig trappe op til pavillon med udgang til over 80 kvm. stor privat tagterrasse, med panoramaudsigt over Østerbros tage. Der er etableret eludtag, aftapning af koldt og varmt vand, samt afløb for forberedelse af udekøkken. Her har du din helt egen have på toppen af Østerbros hjerte.

Book en fremvisning af Rosenvængets Allé 20A, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.