Skindergade 29A, 4., 1159 København K

Kontant
7.500.000
Udbetaling
375.000
Ejerudgift/md.
4.347
Varme/md.
1.350
Kvadratmeter
118
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1850

Fantastisk perle i baghus ved Gråbrødretorv

Kvarteret
Hyggeligt og attraktivt kvarter lige ved Gråbrødretorv og Strøget. Kvarteret, der ligger i den gamle bymidte, byder på et stort udvalg af spændende caféer, restauranter og specialforretninger. Der er kun få minutters gang til Nørreport S-togsstation og Metro samt gode indkøbsmuligheder.

Ejendommen
Flot og historisk ejendom fra 1850. Foreningen består af forhus og baghus. Denne lejlighed er stille beliggende i baghuset. Der er desuden kælderrum til lejligheden.

Lejligheden
Fantastisk lækker citylejlighed der oser af charme i hjertet af København. Efter en tur over gården og op af trappeopgangen, træder du ind i et fantastisk køkken/alrum/stue som er lejlighedens hjerte med synlige bjælker. Der er 6 vinduespartier, en fransk dør og ovenlys - så lyset vælter ind her på toppen af gården. Lækkert elementkøkken, holdt i mørke farver med skarp kontrast til alt lyset. Pænt badeværelse med separat brus, væghængt toilet og vaskesølje. Trappen fører op til lejlighedens øverste plan med 2 separate rum, heraf det ene med fransk altan. Velkommen indenfor til denne perle.

Book en fremvisning af Skindergade 29A, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.