Grønnegade 33, 1., 1107 København K

Kontant
7.995.000
Udbetaling
400.000
Ejerudgift/md.
5.993
Varme/md.
1.000
Kvadratmeter
180
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1897

International stemning midt i Københavns pulserende hjerte

Kvarteret
Grønnegade kendes tilbage fra 1377, og har siden uændret bevaret sit navn, der givet vis relaterer til de grønne områder, som lå i denne del af byen. Kvarteret er i dag en oase af hyggelige caféer, restauranter, små specialforretninger og en atmosfære, som du ikke finder andre steder i København. I hjertet af København. Ifølge lokalpanen vil Ny Adelgade blive lukket for kørende trafik og bliver lavet om til gågade. Det vil gøre kvarteret endnu mere attraktivt. Der er 280 meter til metroen.

Ejendommen
Særdeles smuk og præsentabel ejendom fra 1897, der er meget karakteristisk med sit charmerende tårn med spir. Ejendommen ligger for enden af Ny Adelgade, og har dermed en helt unik udsigt ned mod Kongens Nytorv. Ejendommen er professionelt administreret. I 2017 blev ejendommen facaderenoveret med nye vinduer.

Lejligheden
De 180m2 har virkelig klasse. Der er højloftet, hvilket er en sjældenhed i Grønnegade kvarteret. Lejligheden er gennemrenoveret med høj høj kvalitet og yderst moderne. Lejlighedens hjerte er den enestående stue/spisestue med integreret køkken. Fra stuen er der frit udsyn ned ad Ny Adelgade til Kongens Nytorv og i baggrunden kan Nyhavn skimtes. Lyset vælter ind af de store vinduespartier og suger charme og liv ind. Lejligheden har de smukkeste sildebenparket der blev renoveret i 2017. 2 smukke soveværelset med indbyggede skabe lavet i massivt eg. Begge soveværelset er beliggende stille mod gården. Skønt badeværelset med brus i lækre materialer.

Book en fremvisning af Grønnegade 33, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.