Pilestræde 21, 3. 4., 1112 København K

Kvadratmeter
322
Værelser
5
Energimærke
C
Byggeår
1902

Sublim citylejlighed med elevator, to altaner og fælles tagterrasse

Kvarteret
Centralt placeret citylejlighed i det moderne og attraktive kvarter omkring Galleri K med Strøget som tætteste nabo. Et kvarter med mange spændende specialforretninger, caféer og restauranter lige ved døren. Her får du alt det bedste fra København indenfor rækkevidde. Der er kun få skridt til Strøget. Skal du have ro omkring dig, er Kongens Have få minutter væk og skal du ud af byen, så kan Metroen fanges fra Kongens Nytorv.

Ejendommen
Flot og klassisk hjørneejendom fra 1902, med mange smukke detaljer. I 2005 blev ejendommen renoveret og udstykket i ejerlejligheder. Flot indgangsparti med smukke detaljer og udskæringer samt dørtelefon. Rigtig pænt trappeforløb op og med elevator lige til døren. Øverst på ejendommen er der adgang til fantastisk fælles tagterrasse med havemøbler, grill etc.

Lejligheden
Vidunderlig og gennemført lejlighed i super flot stand og med to fine altaner. Fra det smukke trappeparti med elevator, byder lejlighedens store entré dig velkommen på 3. sal. Lejligheden indeholder entré med gæstetoilet og fortsætter videre ind til et fantastisk stort køkken/alrum fra Kvänum i bedste amerikanske stil med plads til den store familie og alle vennerne. Der er udgang til altan fra dette dejlige køkken/alrum. Endvidere mellemgang med bryggers og tre flotte stuer en suite, heraf smuk spisestue, skøn hjørnestue og bibliotek/tv-stue med biopejs. Prikken over i´et og et samlingspunkt for alle, er en unik lille vinbar. Endvidere smuk indvendig trappe op til 4 sal., som indeholder et stort værelse med altan, eget badeværelse samt Master Bedroom med tilhørende badeværelse og stort walk-in. Der er gulvvarme og air condition i lejigheden. En helt igennem fantastisk bolig i 2 plan, med alt hvad hjertet begærer. Her vil det føles som at bo i en villa midt i byen fuldstændig ugeneret.

*OBS - Se alternativ plantegning på billede 2 eller på plantegning 2

Book en fremvisning af Pilestræde 21, 3. 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.