Store Kongensgade 32, 2., 1264 København K

Kontant
6.195.000
Udbetaling
310.000
Ejerudgift/md.
3.342
Varme/md.
1.666
Kvadratmeter
134
Værelser
4
Energimærke
F
Byggeår
1859 / 1975

Charmerende perle

Kvarteret
Mere central beliggenhed finder du næppe. Her er du hvor det hele sker og på en attraktiv adresse. Der er kun få skridt til Kongens Nytorv med Metro og byens store udvalg af caféer, specialforretninger, restauranter, teatret og byens øvrige seværdigheder. København når det er bedst.

Ejendommen
Her bor du i en hyggelig og mindre ejendom, der består af forhuset og et mindre baghus. Ejendommen, der er opført i 1859, fremstår med flot pudset murstensfacade og rødt tegltag. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV og loftrum i baghuset. Ejendommen er opdelt i anparter.

Lejligheden
Du ankommer til denne charmerende lejlighed via fin trappeopgang. Entré med indgang til gæstetoilet. Via fin forstue finder du det skønne spisekøkken. 2 flotter stuer en suite hvor en stor del af tiden vil benyttes. Endvidere skønt soveværelse med indgang til stort badeværelse med travertin og corian. Lyset vælter ind overalt i lejligheden gennem de støjisolerede vinduer og kaster lys over både, bræddegulve, høje paneler, fyldningsdøre og hvad denne unikke lejlighed ellers måtte rumme. En perle midt i byen hvor du straks føler dig hjemme.

Underboen har flyttet køkkenet ind i stuen og lavet badeværelse i det gamle køkken, så har du en perfekt delelejlighed - se sidste billede for alternativ plantegning.

Lejligheden er en anpartslejlighed med tinglyst fordelingstal 2/16.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 32, 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.