Badstuestræde 18D, 1. tv., 1209 København K

Kontant
8.495.000
Udbetaling
425.000
Ejerudgift/md.
4.809
Varme/md.
1.000
Kvadratmeter
140
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1790

Fælles tagterrasse & elevator. Lækker stand og stille beliggende

Kvarteret
Badstuestræde er København når det er bedst. En meget attraktiv og central beliggenhed, i stille gade mellem Strøget og Kompagnistræde. Kvarteret bugner af butikker, som typisk er små og specielle - deres antal og karakter er noget af det, der gør dette kvarter helt særligt og skaber et fantastisk varieret og hyggeligt gadebillede. De findes alle her - sammen med et bredt udvalg af caféer. Badstuestræde historien: Hvor gaden møder Kompagnistræde lå i 1300-tallet Strandbadstuen, der var det ene af Københavns tre offentlige bade. De to andre lå ved Vestergade og ved Sankt Nikolaj Kirke. Her kunne byens befolkning blive vasket, men også barberet og behandlet for mindre sygdomme. Der var også udskænkning, så her har givetvis været et lystigt liv. Badstuen blev lukket i 1509. Gaden er én af det indre Københavns ældste.


Ejendommen
Et smukt klassicistisk borgerhus bygget som bryggergård af brygger Peter Møller efter den store brand i 1795. Alt fremstår i super stand og i høj kvalitet. Der er elevator direkte op til stor og helt unik taghave på ca. 200 m², som bare venter på at blive taget i brug. Mulighed for at leje/tilkøbe privat parkeringsplads i opvarmet P-kælder. Pt. er alt booket. Der er pulterrum til lejligheden i kælderen på omkring 3m2. I 2007 blev ejendommen og lejlighederne totalrenoveret af arkitekterne Gottlieb & Paludan.

Lejligheden
Så bliver det ikke bedre. Boligen er stilren, smuk og fascinerende. Intet er overladt til tilfældighederne og med sælgers gode stil og indretning, føler du dig straks velkommen og nærmest hjemme. Smukke Dinesen plankegulve og en sublime loftshøjde på 3,20 m. 3 skønne værelser, hvoraf det ene har karakter af et klassisk master bedroom med tilhørende walk-in-closet. Fantastisk stue, som er 10-11 meter lang, er lejlighedens mest spektakulære rum. Stilfuldt køkken og bad af høj kvalitet med Vola armaturer. Modulernes enkle design passer godt ind i boligens tidløse minimalisme, og samtidig er der gjort plads til en hyggelig siddekrog i køkkenet. Lækkert og lyst badeværelse med et super spa samt stor separat brusenichen. Velkommen hjem til København

Book en fremvisning af Badstuestræde 18D, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.