Hauser Plads 12, 5., 1127 København K

Kontant
8.495.000
Udbetaling
425.000
Ejerudgift/md.
2.942
Varme/md.
905
Kvadratmeter
155
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1836

Har du lyst til at bo på toppen af København, som direkte nabo til Rundetårn?

Kvarteret
Denne perle er beliggende nord for Strøget lige ved Kultorvet. Her finder du et stort udbud af spændende specialforretninger og hyggelige caféer. Der er få skridt til byens oase, Kongens Have, og gode transportmuligheder ved Nørreport S-station & Metroen. Kommunen lejer p-pladser ud til kr. 2.200 pr. mdr. under Hauser Plads, derudover er der gratis parkering med beboerlicens under Israels Plads.

Ejendommen
Fredet rødstensejendom fra 1836. Der betales ikke ejendomsskat og derved er der meget lave ejerudgifter. Ejendommen er sat i stand løbende gennem årene og fremstår pæn og nydelig. Hele huset fik en større omgang (gade og gårdfacede sommeren 2013 efter en handlingsplan med tilskud fra Kulturstyrelsen. Pt er der vedtaget en "genopfriskning" af opgangen. Oprindelig er ejendommen opført for silke- og klædehandler J. H. Holm. . Nydelig trappeopgang leder op til lejligheden. Via bagtrappen er der pulterrum i samme plan som lejligheden. Hauser Plads 12 er det højeste hus på pladsen og fra tagvinduerne kan man se henover tagryggen på de andre ejendomme og til alle byens tårne. Ejendommen har 6 ejere - 5. sal betaler kun 10% af fællesudgifterne.

Lejligheden
Entré med adgang til pænt gæstetoilet og kontor/børneværelse med udsigt over Hauser Plads. Pænt soveværelse mod gården, hvorfra der er charmerende udsigt til Rundetårn. Endvidere rummeligt badeværelse med separat bruseniche og vaskemaskine. Fra gangen er der adgang til en skøn stor hjørnestue. Stuedelen har brændeovn og udsigt over Hauser Plads. Der er trappe op til øverste plan på 29 kvm, som er fuldt funktionelt med masser af lys og kik til byens tårne. Den anden del af hjørnestuen er i åben forbindelse med køkkenet og plads til det store spisebord. Køkkenet har desuden en lille hyggelig spiseplads, hvor morgenmaden kan nydes. Velkommen på toppen af København, hvor der oser af charme.

Book en fremvisning af Hauser Plads 12, 5.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.