Nyhavn 38, 5. tv., 1051 København K

Kontant
19.995.000
Udbetaling
999.999
Ejerudgift/md.
17.591
Varme/md.
3.000
Kvadratmeter
296
Værelser
7
Energimærke
C
Byggeår
1880

Luksuslejlighed med elevator, solrig tagterrasse og fantastisk udsigt

Kvarteret
Denne lejlighed ligger på den attraktive side af Nyhavn med kig over til den festlige del, hvor restauranterne og caféerne ligger side om side i de smalle, kulørte og charmerende huse, der har stået der de sidste 350 år som et livsbekræftende kvarter for købmænd, søfolk, almindelige borgere og turister.

Ejendommen
Nyhavn 38 / Holbergsgade 30 er opført i 1880 og har lige siden ligget som en markant ejendom i det københavnske bybillede. Den fremstår herskabeligt set udefra, og er mindst lige så imponerende inden for portindgangen, hvor der er dekoreret med kunstfærdige, høje træpaneler, stuk og loftsmalerier. Desuden er der også tænkt praktisk og på komfort med installation af en elevator, der går helt op til den pragtlejlighed, som det drejer sig om her. Desuden er der mulighed for at skrive sig på venteliste til p-pladser i både gården og p-kælderen som kan lejes til omkring 1.800 pr. mdr. Der er anlagt et dejligt grønt gårdmiljø over p-kælderen.

Lejligheden
Allerede i denne pragtlejligheds entré fornemmer man, at boligen er noget helt særligt. Jo mere man bevæger sig rundt i det ene skønne rum efter det andet des mere himmelfalden bliver man. Her er det flotteste hjemmekontor med fransk altan mod gården. Køkkenet er moderne med alle de lækreste hvidevarer. Spisestuen vil man typisk kalde fantastisk, da den kan rumme de helt store selskaber og desuden har direkte udgang til en tagterrasse. Hjørnestuen har masser af vinduer og udsigt til Nyhavn. Via en indvendig trappe fra stuen kommer man til endnu en attraktion i form af et helt enestående charmerende tårnrum, hvorfra der er udsigt over hele byen + Københavns Havn. Mod gården er der også et stort værelse med fransk altan. Det store master bedroom er med walk-in og et passende stort privat badeværelse. Stort gæstebadeværelse, yderligere to store værelser og ekstraværelse mod Holbergsgade. Liebhaverbolig kan næppe være for stort et ord at anvende. Kan købes uden bopælspligt.

Book en fremvisning af Nyhavn 38, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.