Dronningens Tværgade 34, 7. th., 1302 København K

Kontant
9.350.000
Udbetaling
470.000
Ejerudgift/md.
5.906
Varme/md.
1.333
Kvadratmeter
168
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1957

Solrig udsigtslejlighed øverst i præmieret ejendom med 8 altaner og elevator

Kvarteret
Rigtig god og stille beliggenhed midt i City, lige ved Kongens Have. Tæt på Kongens Nytorv og nabo til Store Kongensgade, med al verdens indkøbsmuligheder og spændende restauranter samt gode cafeer og meget mere - ja mere central og bedre beliggenhed er svær at finde. Metroen kan nås ved Marmorkirken på kun 3-4 min (350m).

Ejendommen
"Prinsessegården” er en attraktiv og velholdt fredet ejendom, som drives professionelt af administrator og har en super vicevært. Man er fritaget for ejendomsskatter og der er lave fællesudgifter. Herudover en masse gode fællesfaciliteter, såsom motionsrum, hobbyrum, fællesvaskeri og aflåst cykelkælder mv. Har man bil, så er det nemt at finder en plads nede foran i gården. Ejendommen er fredet i 1995, og dermed fritaget for ejendomsskatter og energimærke. Ejendommens arkitekt er Kaj Fisker.

Lejligheden
Spændende og unik lejlighed i byggeriet og en af de få i 2 plan øverst oppe. Ekstrem lys og dejlig lejlighed med fin udsigt ud. Lejligheden er veludnyttet og godt disponeret, men trænger til istandsættelse. Boligen indeholder: Entre med skabe. Originalt badeværelse med badekar. 2 skønne værelser, begge med altan og udsigt. Stor og rummelig spisestue også med udgang til altan. Efter spisestuen, ligger det oprindelige køkken, som ikke er verdens største, men det er funktionelt. Der er indvendig trappe op 8 sal, hvor man finder en vidunderlig stue med højt til loftet, flere altaner og aftensolen vælter ind. Velkommen hjem til toppen af København.

Book en fremvisning af Dronningens Tværgade 34, 7. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.