Lyngby Hovedgade 86D, 1. tv., 2800 Kongens Lyngby

Kontant
2.175.000
Udbetaling
110.000
Ejerudgift/md.
2.667
Varme/md.
416
Kvadratmeter
68
Værelser
3
Energimærke
E
Byggeår
1930

Perfekt delelejlighed i hjertet af Lyngby

Kvarteret
Her får I en super delelejlighed i hjertet af Lyngby. Lyngby Hovedgade har de unikke, de charmerende og de hippe specialforretninger. Der er hyggelige caféer, lækre restauranter samt et stort udvalg af supermarkeder. Krydre det med Magasin, Lyngby Storcenter og du har en by du ikke vil væk fra igen. En løbetur kan tages omkring Lyngby Sø og på cykel kan Dyrehaven og endvidere Bellevue Strand nås.

Ejendommen
Pæn og nydelig ejendom, opført i røde mursten tilbage i 1930. Næsten 100 år på bagen, men stadig topmoderne med rigtig gode termoruder. Det er muligt at skrive sig på venteliste til at få en privat p-plads foran ejendommen og der er pulterrum til lejligheden.

Lejligheden
God fordelingsentré med separat adgang til alle rum. Lys stue der er så stor at den nemt kan deles op. Det er muligt at sætte en væg op i vinduesfaget og lave 2 separate værelser (Det har underboen gjort). Derudover har lejligheden et stort soveværelse mod gården. Lækkert køkken der er holdt i tidløst hvid med fin træbordplade og med masser af skabsplads. Pænt flisebadeværelse med vaskemaskine (defekt) og vindue. Lejligheden har flotte trægulve og hver et rum har masser af lys. Lejligheden fremstår indflytningsklar og venter kun på den nye ejer. Det er muligt at flytte ind fra den 1. juli 2021. Mere centralt bliver det nok ikke i Lyngby.

Book en fremvisning af Lyngby Hovedgade 86D, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.