Bredgade 22, 1. tv., 1260 København K

Kontant
7.495.000
Udbetaling
375.000
Ejerudgift/md.
4.124
Varme/md.
958
Kvadratmeter
99
Værelser
3
Energimærke
G
Byggeår
1806

Smuk lejlighed på flotteste adresse lige ved Sankt Annæ Plads

Kvarteret: Dette kvarter er absolut ét af Københavns smukkeste med Sankt Annæ Plads som midtpunkt og rundt om, har man Amalienborg og den smukke Amaliehave. Yderligere har man havnefronten med Skuespilhuset samt Kongens Nytorv lige om hjørnet. Bredgade og kvarteret er også kendt for sine mange gode restauranter og gallerier / auktionshuse - Ja mere centralt kan det ikke blive.

Ejendommen: Smuk og klassisk cityejendom fra 1806 med mange fine detaljer og udsmykninger. Portgennemgangen er også overordentlig elegant. Der er lille bitte gård til skrald og brugsret til et stort loftsrum.

Lejligheden: Det er sjældent at se en lejlighed i denne størrelse blive udbudt på Bredgade i Indre By, og så tilmed én med så mange materialer fra øverste hylde. Hjemmet er nemlig gennemgribende renoveret i efteråret 2017, hvor man har haft et konstant fokus på kvalitet og respekt for stedets sjæl. Messing er et gennemgående materiale i hjemmet, der træder frem i loftspots, de elegante LK classic-stikkontakter og knopgrebene, som er leveret af Københavns Møbelsnedkeri. Det samme gælder dørhåndtagene fra Arne Jacobsen såvel som Quookeren i køkkenet, der matcher vasken. Køkkenet er endvidere snedkerlavet, og de stilrene elementer toppes af marmorbordplader. Marmoren går igen på badeværelset i sildebensfliserne, og der suppleres med messingarmatur fra Vola samt et vaskemodul med fronter i valnøddetræ. Sidstnævnte er ligeledes anvendt på skabet i entréen, og således fastslås det, hvordan hjemmet harmonerer til fulde. Stukkatur træder frem i flere rum såsom stuen, der hertil beriges af lysindfaldet fra vest, som fremhæver det gennemgående, ludbehandlede plankegulv. Soveværelset har en bred, indbygget skabsvæg, og i forlængelse findes et værelse, der er ideelt til hjemmekontor eller den lille ny. Hjemmets elegance underbygges af radiatorskjulerne, de lækre farvetoner fra Farrow & Ball-malingen samt det eksklusive tapet fra Fornasetti. Vinduerne mod gården er skiftet i 2019 og er med messingdetaljer.

Book en fremvisning af Bredgade 22, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.