Langelinie Allé 3, 1. 3., 2100 København Ø

Kontant
8.995.000
Udbetaling
450.000
Ejerudgift/md.
7.868
Varme/md.
879
Kvadratmeter
151
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1997

Vandudsigt til begge sidder, privat P-plads, elevator og tagterrasse

Kvarteret
Geografisk fantastisk placering, med gåafstand til indre by, Amalienborg, Den lille Havfrue og en række andre populære attraktioner. Nærmiljøet byder på Langeliniekajen, hvor de gamle pakhuse på den sydlige del af kajen, finder hyggelige caféer samt en række spændende forretninger. Derudover er der Netto 3 mins gang fra lejligheden på Amerika Plads og snart åbner metroen ved Østerport st.

Ejendommen
Lejligheden har privat P-Plads nr. 1 som medfølger i handelen og kælderrum nr. 7. Flot bygning fra 1997 opført af PFA-pension og tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects. Ejendommen huser Langelinine 3-9. Opgang nr. 3 har et formidabel trapperum med en smuk trappe i granit og naturligvis elevator. Ejendommen fremstår meget velholdt og har fremragende fællesfaciliteter, herunder elevator samt en hel unik fælles tagterrasse, hvorfra der er et fantastisk view udover den københavnske skyline. Som nævnt P-plads i underjordisk og aflåst P-kælder med bl.a. vaskeplads. I ejendommen er der endvidere stor sikkerhed, ved videoovervågning på alle etager inklusiv i P-kælderen, for at sikre at kun beboerne og ønskede gæster kan komme ind. Handicapvenlig indgangsparti.

Lejligheden
Via den smukke granittrappeopgang ankommer man til denne gennemførte lejlighed med vandudsigt til begge sider. Entré, hvor der er garderobeplads samt direkte adgang til et lækkert badeværelse med bl.a. gulv- og håndklædevarmer. Centralt i lejligheden er det nyere Multiform køkken med åben forbindelse til begge stuer. Dejligt og roligt soveværelse med stor skabsvæg og eget badeværelse, dette med badekar. Lejligheden fremstår meget velholdt og der er kælet for selv den mindste detalje. Mod øst og havnen findes en flot præsentabel stue og endnu et stort værelse med indbygget skabsvæg. En utrolig lys og meget veludnyttet lejlighed med vandudsigt til begge sider.

Langelinie og Langelinie-kajen
Den cirka kilometer lange Langelinie og selve Langeliniekajen kom til verden i forbindelse med byggeriet af Frihavnen i 1894. Inden da havde København haft en strandpromenade mellem Kastellet og Øresund, men den forsvandt da man byggede Frihavnen. Som erstatning for den gamle promenade, blev den nuværende Langelinie-promenade bygget langs med Frihavnens østmole, hvorfra man kan nyde udsigten ud over havneløbet og de mange krydstogtsskibe. En "rigtig" tur langs Langelinie fuldendes med en stor is ved kiosken for enden af Langeliniekajen. Blandt de øvrige attraktioner ved Langelinie er også Gefions Springvandet, der er Københavns største monument og springvand. På den anden siden af havnen har man Holmen med den gamle mastekran. Alt i alt en fantastisk bydel.

Book en fremvisning af Langelinie Allé 3, 1. 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.