Peder Skrams Gade 15, 5., 1054 København K

Kontant
8.995.000
Udbetaling
450.000
Ejerudgift/md.
5.522
Varme/md.
1.000
Kvadratmeter
170
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1876

Udsigtslejlighed med altan & elevator i Boheme-stil på toppen af Gammelholmen

Kvarteret
Lejligheden er beliggende i byens mest eftertragtede kvarter. Området bag Det Kongelige Teater er også kendt som "Gammelholmen" og er præget af flotte, brede, solrige og stille gader - Peder Skrams Gade er bestemt ingen undtagelse hertil. Boligkvarteret med de mange elegante facader blev til efter skibsværfterne, der lå her før, flyttede til Nyholm (kendt som Holmen) i 1859. Der er kun 50 meter til havnefronten, Nyhavn og Kongens Nytorv, hermed også Metro og Strøget.

Ejendommen
Den nye elevator går let og lydløst op til 5. sal. i den vedligeholdte ejendom med flot facade og nyere tag. Facaden mod gaden er pudset op inden for de sidste par år. Nydelig indgangsparti med høje paneler og smukt trappeforløb der fremstår nymalet. De lodrette vinduerne i lejligheden fremstår i dårlig stand og man må forvente at disse skal udskiftes snarest. Ejendommen er en del af Irmakarréen, der har en stor grøn fællesgård med borde, bænke og legearealer. Dørtelefon, kabel-TV, cykelskure og kælderrum til de enkelte lejligheder. God, hyggelig E/F med 6 lejligheder, sund økonomi og orden i sagerne, hvorfor de lave fællesudgifter.

Lejligheden
Udsigtslejlighed i Boheme-stil på toppen af Gammelholmen med masser af lys og luft. Fin entré med god plads til overtøjet. Stort køkken/alrum med to ovenlysvinduer. Køkkenet er charmerende og passer perfekt til de hvidmalede trægulve på elegant vis. Skøn stue med synlige bjælker og brændeovn. Stuen er vestenvendt hvilket bevirker, at det vælter ind med sol om eftermiddagen heroppe på toppen. Endvidere er det muligt at lave et ekstra værelse i stuen, så der bliver 6 værelser i alt. Ejendommen overfor er knap så høj, så stuen er ugeneret og der er kig til masser af Københavnske kirketårne. Via franske døre er der adgang til fint kontor/børneværelse. Skønt soveværelse stille beliggende mod gården. Fint flisebadeværelse med separat brus og vindue. Lejlighedens 3. soveværelse er ligeledes stille beliggende mod gården og har udgang til lækker altan med træbelægning på over 4 kvm. Fra altanen er et skønt kig over karréen og masser af sol, lys og luft.

Book en fremvisning af Peder Skrams Gade 15, 5.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.