Kompagnistræde 14B, 3., 1208 København K

Kontant
8.795.000
Udbetaling
440.000
Ejerudgift/md.
4.742
Varme/md.
1.250
Kvadratmeter
186
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1795

Velkommen til toppen af Strædet med fritlagte bjælker og loft til kip

Kvarteret
Yderst attraktivt og stille kvarter mellem Strøget og Frederiksholms Kanal. Kvarteret byder på små charmerende brostensbelagte stræder med mange hyggelige caféer og specialforretninger. Såvel Kongens Nytorv som Rådhuspladsen er i gåafstand derfra. Metroen Gl. Strand er næsten lige ved døren. Havnepromenaden er under forskønnelse og fremtiden byder på en bredere promenade og nye træer samt borde og bænke, så kan man nyde de smukke bygningsværker.

Ejendommen
Smuk istandsat og historisk ejendom fra 1795. Det syv fag brede forhus blev opført af murermesteren M. Bälckow. Ejendommen fremstår med flot pudset murstensfacade. Der er dørtelefon, hyggelig fællesgård og præsentabelt trappeopgang. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter.Vinduerne i lejligheden vil blive udskiftet til august og sælger har allerede betalt lejlighedens andel. Gadens navn kendes tilbage fra 1510 i formen Kompenygaden. Ordet kompagni dækker over ”Det Danske Kompagni", der var en sammenslutning af købmænd.

Lejligheden
Efter en tur op af den charmerende trappeopgang med synlige bjælker, ankommer du til et repos. Døren åbnes og lejligheden byder dig velkommen med et fantastisk lys her i den gamle tegnestue på toppen af Kompagnistræde. Et fantastisk køkken/alrum/stue er lejlighedens hjerte. Her finder du fritlagte bjælker, to hemse hvoraf den ene bruges til gæsteværelse og den anden som lejlighedens pulterrum. Køkkenet er tidsløst og super lækkert med fronter fra Reform. Via en mellemgang som bruges til indendørsaltan med kig til Rådhusuret (De kommende vinduer i mellemgangen mod masterbedroom åbner sprossen med, så det vælter ind med ugeneret lys)ankommer du til Master bedroom med ovenlysvinduer og fritlagte bjælker. Stort lækkert badeværelset med de smukkeste gulve, naturligvis med gulvvarme. Gæstetoilet med væghængt toilet og gulvvarme. I lejlighedens sydlige ende finder man pt. kontor, walk-in-closet og et nydeligt værelse. Denne løsning kan nemt ændres til to separate værelser med selvstændige indgange (se sidste billede på nettet). Desuden er hele lejligheden for nyligt nænsomt gennemrenoveret fra A-Z.

Book en fremvisning af Kompagnistræde 14B, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.