Åboulevard 16, 2. th., 2200 København N

Kvadratmeter
116
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1896

Elegant herskabslejlighed på grænsen mellem Frederiksberg & Nørrebro

Kvarteret
Åboulevard'en er centralt beliggende mellem indre Frederiksberg og indre Nørrebro. Søerne er et stenkast væk, Metroen ert fange ved Forum. Der udover finder I de skønne grønne arealer ved Landbohøjskolen, der siden anlæggelsen i 1933 har været et unikt tilflugtssted på indre Frederiksberg. Indre Nørrebro simrer af liv og små specialbutikker, caféer og restauranter. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden.

Ejendommen
Ejendommen er fredet og derved fritaget fra ejendomsskatter. Den er opført i 1896, fremstår velholdt i klassisk herskabelig stil - med flotte dekorative indgangspartier og opgange. Ejendommen råder over en hyggelig gårdhave med plads til borde, bænke og hyggeligt udeliv. Der er brugsret til cykelopbevaring samt brugsret til kælderrum. En god ejerforeningen, der vil tage godt imod dig.

Lejligheden
Flot istandsat og meget veldisponeret herskabslejlighed. Fra opgangen træder du ind i stor fordelingsentré med god plads til overtøj mv. 2 store og højloftede stuer mod gaden, adskilt af fyldningsdører og med flotte stuklofter og store vinduespartier. Den største af stuerne har karnap som giver et fantastisk lysindfald. Skøn spisestue som er lejlighedens hjerte, da den giver adgang til 5 andre rum. Spisestuen oser af klasse og er i direkte forbindelse med køkkenet. Køkkenet er holdt i lyse farver og er stilrent. Luksuriøst badeværelse med stor bruseafdeling. Endvidere lækkert soveværelse stille beliggende mod den grønne gård. Overalt fornemmer man en ensartet udtryk, der går igen som en rød tråd igennem hele lejligheden, med respekt for dens originale herskabelige detaljer.

Grundfond
Der står pr. 31.12.2021 kr. 2.275.665 i foreningens grundfond. Lejlighedens fordelingstal er 1/24 - Hvilket svare til kr. 94.819.- for denne lejlighed. Der er ikke fastsat en slutdato for opsparingen. Foreningen består af 24 lejligheder i nr. 16 og i nr. 18.

Book en fremvisning af Åboulevard 16, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.