Holger Danskes Vej 27A, 4. tv., 2000 Frederiksberg

Kontant
3.495.000
Udbetaling
175.000
Ejerudgift/md.
3.865
Varme/md.
675
Kvadratmeter
79
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1902

Charme midt på Frederiksberg

Kvarteret
Super beliggenhed midt på Frederiksberg. Kvarteret er roligt men alligevel er det tæt på mange uddannelsesinstitutioner så som CBS, Teknisk Erhvervsskole, Professionshøjskolen Metropol, landbohøjskolen og læreruddannelsen på Frederiksberg. Holger Danskes Vej er en ensrettet rolig vej med gåafstand til offentlig tranport i form af Metroen og busser. Der er få skridt til Frederiksberg Svømmehal, indkøbsmuligheder og det Frederiksbergske caféliv. I sommeren 2019 åbner metrostationen lige om hjørnet.

Ejendommen
Flot murstensejendom opført i 1902, beliggende midt på Holger Danskes Vej. Ejendommen har en fantastisk gårdhave med små hyggelige kroge med borde og et fint gyngestativ. Foreningen er sund og der er mange gode naboer.

Lejligheden
God fordelingsentré med plads til overtøjet. Fint toilet med fliser på gulvet og lille håndvask. 2 store lyse stuer en suite. Den ene som på nuværende tidspunkt er spisestue, kunne nemt laves om til et ekstra værelse, så er lejligheden perfekt som delelejlighed. Begge stuer har nydelige afhøvlet gulve og et skønt lysindfald, da der næsten er frit udsyn fra vinduerne. Fint soveværelset stille beliggende mod gården. Lækkert køkken med træbordplads og fine hvide skabe, derudover vaskemaskine. Pænt flisebadeværelse. En gennemført lejlighed der højest mangler et penselstrøg.

Book en fremvisning af Holger Danskes Vej 27A, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.