Sortedam Dossering 93A, 3. th., 2100 København Ø

Kontant
4.495.000
Udbetaling
224.999
Ejerudgift/md.
2.863
Varme/md.
500
Kvadratmeter
79
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1932

Udsigtslejlighed direkte til søerne med elevator

Kvarteret
Sortedam Dossering ved Sortedamssøen er en af Københavns og Østerbros markante gader med en historie, der strækker sig tilbage til starten af 1600-tallet. Nu er søerne og kvarteret omkring rekreativt, og en del af gaden er lukket for biler til fordel for gående - som blandt andet kan nyde de gamle kastanjetræer, der blev plantet i 1929, og dermed er tæt på at være 90 år gamle. Hele dette charmerende Østerbro-kvarter har noget stressfrit over sig og er særdeles eftertragtet. Det har alt det, som mange sætter pris på, lige fra de grønne arealer, de hyggelige caféer og restauranter til shopping i specialforretningerne omkring Trianglen og Østerbrogade. Den nye metro er åbnet 240m (3 min. gang) fra ejendommen, hvis man tager smutvejen over gården gennem Ryesgade.

Ejendommen
Den smukke ejendom der rummer jeres nye lejlighed, er dateret til 1932 og har snart 100års fødselsdag. Facaden er i flotte røde sten og vinduerne har charmerende sprosser. Beliggenheden er unik direkte til Sortedam Dossering uden nogen form for trafik. Man mødes af et pænt præsentabelt indgangsparti og kan tage elevatoren direkte op til lejligheden. Der er loftrum til lejligheden og cykelrum i niveaufri adgang. Gården er hyggelig og ordentlig. Endvidere fondes der adgang til gården via Ryesgade, så man nemt kan gå eller tage cyklen den vej ud.

Lejligheden
I får her en fantastisk udsigtslejlighed, der er indrettet med en kæmpe stue, der vender ud mod søerne, og som er forbundet med entrén med franske glasdøre. Kigget fra det store vinduesparti er enestående mod søerne. Denne udsigt bliver I næppe trætte af foreløbig, for her kan I uhindret betragte og nyde vandspejlet i søernes overflade, himlen over de klassiske københavnerejendomme og det dovne, afslappende gademiljø rundt om på stierne og bænkene i området. Værsgo, at sætte jer på et lille, men charmerende stykke af det bedste, som Østerbro har at byde på. Entréen er stor og rummelig og har indbygget skab. Soveværelset er en god størrelse og ligger stille beliggende mod gården. Badeværelset er udstyret med hvide fliser i smagfuldt stil og badekar. Køkkenet er smart og tjekket samt godt udnyttet.

Book en fremvisning af Sortedam Dossering 93A, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.