Herluf Trolles Gade 18, 4. tv., 1052 København K

Kontant
5.243.631
Udbetaling
00
Ejerudgift/md.
3.349
Kvadratmeter
115
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1876

ANDEL - Vidunderlig lejlighed på Gammelholmen med kommende altan

Bemærk den lave boligafgift (Sammenlign med ejerudgift på ejerlejlighed)

Kvarteret
Lejligheden er beliggende i byens mest eftertragtede kvarter. Området bag Det Kongelige Teater er også kendt som "Gammelholmen". Kvarteret er præget af flotte, brede, solrige og stille gader – Herluf Trolles Gade er bestemt ingen undtagelse hertil. De mange elegante facader blev til efter skibsværfterne, flyttede til Nyholm (kendt som Holmen) i 1859. Der er kun 100 meter til havnefronten, Nyhavn og Kongens Nytorv, hermed også Metro og Strøget. Kvarteret oser af den Københavnske charme og er samtidig en stille oase.

Ejendommen
Måske byens bedste andelsboligforening? Forening stiftet i 1980 med billig boligafgift, da der er 8 butikker i foreningen som andelsboligforeningen ejer. Ingen huslejestigning de sidste 15 år. Vedligeholdt ejendom med flot facade der leder tankerne hen på det gamle herskabelige København. Flot elegant port og indgangsparti med høje paneler og smukke udskæringer. Foreningen består af 17 andele med et suverænt naboskab hvor man hjælper hinanden. Gården er enestående og nydes af folk i alle aldre. Der er er loftrum, cykelkæder og værksted. Der kommer nye bagtrappedøre, nyt kalkfrit anlæg og altanansøgningen mangler kun de sidste småting inde hos kommunen.

Lejligheden
Fin entré. Stort lækkert moderne køkken/alrum som fremstår i smart kontrast til den gamle stil. Her er plads til at den store familie kan udfolde sig med køkkengryderne, mens gæster og familien er samlet. Der er noget så unikt som buede døre og så naturligvis med oprindelig stuk. Lækker stue med masser lys og luft. De kolde vinteraftener kan vinen og den hyggelige aftensstund nydes foran brændeovnen. Fra køkken/alrummet og stuen er der det skønneste himmelkig ud over den smukke lave bygning på den anden side af gaden. Charmerende badeværelse med separat brus, vaskesøjle og fin marmorbordplade. Hyggeligt børneværelse som er godt udnyttet. Bedårende soveværelse med fransk altan og masser af lys. Det er herfra at den kommende altan på ca. 4 m2 kan nydes. Lejligheden ligger på øverste etage i ejendommen hvilket giver et fantastisk lysindfald

Velkommen hjem til Gammelholmen.

Book en fremvisning af Herluf Trolles Gade 18, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.