Store Kongensgade 92B, 3. mf., 1264 København K

Kontant
5.395.000
Udbetaling
270.000
Ejerudgift/md.
4.509
Varme/md.
694
Kvadratmeter
113
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1865

Skøn citylejighed med elevator og masser af lys

Kvarteret
Attraktiv beliggende ejendommen Porcelænsgården. Der er kun få hundrede meter til både Kongens Have og Kastellet. Alle byens seværdigheder ligger lige udenfor hoveddøren. Amalienborg, Marmorkirken, Kastellet, Nyboder, Kongens Nytorv, Nyhavn, Langelinie m.v. Gode indkøbsmuligheder lige om hjørnet. Til sommer 2019 åbner metrostationen ved Marmorkirken, kun 50 meter fra hoveddøren. Det er nemt at parkere i sidegaderne med beboerlicens, da der er meget erhverv i området.

Ejendommen
Porcelænsgården blev omdannet til ejerlejligheder i 2005 og der er selvfølgelig elevator i ejendommen. Der er indgang via det store portparti og ejerforeningen har en fin gårdhave som skaber en god stemning, når man kommer hjem fra arbejde. Ejerforeningen består af forhus, mellemhus og baghus, der alle stadig er i meget fin stand. Der er dørtelefon, kabel-TV, cykelparkering og stort pulterrum nr. 23 i kælderen. Der er mulighed for at leje endnu et pulterrum, hvis dette ønskes.

Lejligheden
Efter en behagelig tur i elevatoren, ankommer du til en fin entré, i denne super flotte og veldisponerede lejlighed med masser af lys. Skønt lækkert køkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er af god kvalitet og her kan maden tilberedes, mens man er sammen med familien og gæster. Stor stue hvor sælger nu har spiseafdeling og efterfølgende sofaområde mod et kæmpe fantastisk trefags vindue der vender mod Store Kongensgade. Stort masterbedroom med skabsvæg og derudover stort værelse der passer perfekt til kontor, børneværelse, eller ved forældrekøb, det ekstra værelse til barnets studieven. Lækkert badeværelse med separat brus, spots i loftet, fine klinker og gulvvarme. Derudover er der fra entréen indgang til depotrum/ viktualierum som er perfekt til våbenskab, vintergarderoben mv. Overalt i lejligheden er der fine gulve, masser af lys og sælger har fornyeligt fået opsat charmerede radiatorskjulere. Alt i alt en perfekt city lejlighed med elevator, til dig som ikke vil gå på kompromis med kvalitet.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 92B, 3. mf.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.