Toldbodgade 10, 4., 1253 København K

Kontant
11.500.000
Udbetaling
575.000
Ejerudgift/md.
7.631
Varme/md.
1.500
Kvadratmeter
201
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1862

Liebhaverlejlighed i 2 plan og med privat tagterrasse

Kvarteret
Denne smukke ejendom ligger, på én af byens skønneste og mest mondæne adresser mellem Nyhavn og Sankt Annæ Plads, kun 15 minutter fra lufthavnen med Metroen. Tæt ved kulturattraktioner såsom Amaliehaven og Amalienborg Slot, hvor garden trækker op med musik, når Dronningen er hjemme. Nyhavn og Kongens Nytorv , ligger også lige rundt om hjørnet og meget mere.

Ejendommen
Smuk ejendom fra 1862 med pudset facade og skifertag. Ejendommen fremstår med bl.a. en lille hyggelig brostensbelagt gård og automatisk døråbner og et pænt trappeforløb op til lejligheden.

Lejligheden
Suveræn liebhaverlejlighed i 2 plan og med privat tagterrasse og eksklusiv smagsindretning, hvor der er kælet for detaljer- og finesserne, bla. med to luksus badeværelser, indvendig svævende gangbro i glas og et køkkenalrum i høj kvalitet. Lejligheden har to reelle soveværelser og en hems, som man kan bruge som arbejdsplads, så der er mange indretningsmuligheder. Herudover stor lys stue med loft til kip, ovenlys og direkte udgang til den store private tagterrasse. Spisestuen ligger i åbent forbindelse med køkkenet, kun adskilt af en bardisk, så det minder mest om at kæmpe køkkenalrum. Lejligheden fremstår i super flot stand og med spændende kik udover de københavnske tage. En sublim luksuslejlighed med egen tagterrasse, som står klar til overtagelse for den rette køber i starten af 2020.

Book en fremvisning af Toldbodgade 10, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.