Dronningens Tværgade 12A, 4. th., 1302 København K

Kontant
5.250.000
Udbetaling
265.000
Ejerudgift/md.
3.729
Varme/md.
540
Kvadratmeter
72
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1780 / 2005

Stille beliggenhed med altan og elevator

Kvarteret
Centralt beliggende ejendom i hjertet af City. Der er kun få hundrede meter til Kongens Nytorv, Nyhavn, Strøget, havnefronten og i den anden retning Langelinie og Kastellet. Der er gode transport- og indkøbsmuligheder i området, ligesom der kun er kort afstand til byens oase, Kongens Have. Metroen kan fanges 240m væk ved Marmorkirken

Ejendommen
Baghuset, der naturligvis er tilbagetrukket fra gaden, er opført som pakhus i 1780 og gennemrenoveret og ombygget til ejerlejligheder i 2005, hvor Siesbye Kapsch solgte hele projektet. Pakhuset fremstår i dag med gulpudset murstensfacade med tegltag. Der er dørtelefon, elevator, kabel-TV, fællesgård og pulterrum til de enkelte lejligheder. Energimærke: C. De taler om at renovere facaden i sommeren 2022, sælger betaler denne renovering.

Lejligheden
Spændende liebhaverlejlighed med elevator og stor altan. Fra den flotte trappeopgang med elevator, træder du ind i åben fordelingsentre med indbygget garderobeskab og adgang til stort flisebeklædt brusebadeværelse med separat bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler samt håndklædevarmer. Fra entreen er der ligeledes adgang til rummeligt soveværelse med garderobeskabe og fransk altan med morgensol. Entreen går direkte over i lækkert åbent køkken med hvide elementer og alt i hårde hvidevarer og ligger i åben forbindelse til stuen, som er opdelt i et opholdsafsnit og et spiseafsnit. Fra stuen er der udgang til stor solrig altan mod sydvest. Lejligheden fremtræder indflytningsklar overalt med flotte parketgulve, termovinduer. En sjælden udbudt perle.

Book en fremvisning af Dronningens Tværgade 12A, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.