Peder Skrams Gade 27, 2. tv., 1054 København K

Kontant
7.295.000
Udbetaling
365.000
Ejerudgift/md.
4.645
Varme/md.
950
Kvadratmeter
111
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1900

Enestående renoveret lejlighed, med skråkig til vandet

Kvarteret
Lejligheden er beliggende i byens mest eftertragtede kvarter. Området bag Det Kongelige Teater er også kendt som "Gammelholmen". Kvarteret er præget af flotte, brede, solrige og stille gader - Peder Skrams Gade er bestemt ingen undtagelse hertil. De mange elegante facader blev til efter skibsværfterne flyttede til Nyholm (kendt som Holmen) i 1859. Der er kun 100 meter til havnefronten, Nyhavn og Kongens Nytorv, hermed også Metro og Strøget. Kvarteret oser af den Københavnske charme og er samtidig en stille oase. Parkering foregår nemt i gaden med beboerlicens.

Ejendommen
Klassisk murstensejendom fra 1900, som fremstår i vedligeholdelsesmæssig fin stand. Den har en velfungerende ejerforening. Til lejligheden er loftrum og brugsret til et dejligt stort gårdmiljø.

Lejligheden
Sælger har fået denne lejlighed yderst nænsomt renoveret med respekt for de gamle detaljer. Lejligheden byder dig velkommen via entré med sænket loft. To smukke stuer til gaden med indbygget reol fra Engstedgaard og med et meget dejligt lysindfald. Begge stuer har flotte plankegulve, store vinduespartier samt stuklofter. Stille beliggende soveværelse der vender mod gården. Skønt børneværelse med klædeskab fra Engstedgaard med fingertapning af skuffer og selvluk. Derudover indbygget vaskesøjle. Badeværelse fra 2018 med marmor Jura Grau Blau, Vola messing, håndklæde varme, sænket loft med spots og gulvvarme. Dejligt køkken, der er moderniseret i 2018 med marmor bordplade fra Jura Grau Blau, Quooker, Blanco vask og sænket loft med spots. Alt i alt en dejlig lys lejlighed, som ligger ugeneret og stille ved havnefronten – Perfekt til den der ikke vil gå på kompromis med detaljer og kvalitet.

Book en fremvisning af Peder Skrams Gade 27, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.