Bernstorffsgade 23A, 5. tv., 1577 København V

Kontant
8.995.000
Udbetaling
450.000
Ejerudgift/md.
5.959
Varme/md.
1.380
Kvadratmeter
160
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1917

Privat P-plads, elevator og tag-altan - Sjældent udbudt Penthouselejlighed

Kvarteret
Denne lyse og lækre lejlighed i to plan er beliggende i et kvarter i den gamle del af København mellem Tivoli og havnen. Her vil man blive en af byens puls med alt inden for kort afstand, uanset om man fokuserer på forlystelser som Tivoli, kulturelle pejlemærker som Glyptoteket og dens fredelige skønne have opført i 1906 eller havnefronten, hvor den populære "Bølgen" gør at I kan hoppe i havnen året rundt eller nyde kaffe og drinks på den flydende café.

Ejendommen
Boligen ligger i en særdeles flot og markant rødstensejendom, der tager sig godt ud i bybilledet.. Den er restaureret efter alle kunstens regler med attraktive lejligheder, hvor I og jeres gode naboer nyder godt af et fint gårdanlæg. Der er privat P-plads i kælderen, der tilhører lejligheden, desuden kælderrum. Fra kælderen kan I tage elevatoren direkte op og ind i lejligheden.

Lejligheden
Efter en tur i elevatoren kommer du til denne fantastisk penthouselejlighed. Lejlighedens to etager er placeret øverst i ejendommen og har derfor masser af lys. Stor rummelig entré og møblerbar gang med fin kontorplads. Lejlighedens hjerte er det mægtige opholdsrum med spisekøkken & stue i ét. Her kan hele familien være sammen og nyde hinanden. Stort badeværelse holdt i stilrent design med badekar. Charmerende soveværelse med skabsvæg og udgang til egen tagterrasse. Fra jeres tagterrasse er der udsigt til Københavns smukke spir og tårne samt det gamle Rådhusur. På den øverst etage, hvor de originale bjælker er smukt fritlagt med højt til loftet finder du lejlighedens Master Bedroom eller opholdsstue hvis man ønsker. Der er en vidunderlig loftshøjde heroppe samt hems. Endnu et lækkert badeværelse pryder etagen og I lejligheden finder man en sådan ro fra byens puls at det føles som om man bor i hus på landet. Velkommen til en ekstraordinær lejlighed ud over det sædvanlige.

Book en fremvisning af Bernstorffsgade 23A, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.