Strandgade 83, 1. 4., 1401 København K

Kontant
9.995.000
Udbetaling
500.000
Ejerudgift/md.
4.882
Varme/md.
440
Kvadratmeter
106
Værelser
2
Energimærke
A2015
Byggeår
2015

Uden bopælspligt - Privat p-plads, altan, elevator og udsigt til vandet på Krøyers Plads

Kvarteret
Liebhaverlejligheden er beliggende på det charmerende Christianshavn i Danmarks første Svanemærkede byggeri på Krøyers Plads. Herfra er der udsigt til Københavns Havn, Kunst, kultur og mange gourmetoplevelser der ligger i gåafstand på Christianshavn såvel som via Inderhavnsbroen til bl.a. Nyhavn, Kongens Nytorv og Den Indre By. De daglige indkøb foretages bekvemt i Føtex Food, som ligger i stueetagen i ejendommen.

Ejendommen
Ejendommen vandt MIPIM prisen i 2015, som verdens bedste boligbyggeri, hvor arkitekturen er tilpasset til områdets op til 300 år gamle pakhuse, men med et nyt og spændende arkitektonisk udtryk. Trappeopgangen har elevator til samtlige etager og som tillige fører ned til kælderen med depotrum, cykelparkering og ejendommens private parkeringspladser. En beboerkajakklub, restauranter, cafe, supermarkedet ligger alle indenfor området.

Lejligheden
Spændende lejlighed med maritim udsigt. Entre og en fordelingsgang med mange skabe. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spiseafdelingen og videre herfra udgang til altanen og dens udsigt. I den anden ende af det store opholdsrum ligger dagligstuen. Det hele er sydvendt og det vælter ind med lys gennem de store panoramavinduer. Stort lyst soveværelse med store vinduespartier. Lækkert badeværelse der er indrettet med smagfulde fliser. Hele lejligheden har flotte brede Dinesen plankegulv og der er gulvvarme i hele lejligheden. Lejligheden er uden bopælspligt og står i indflytningsklar stand til den rigtige liebhaver.

Book en fremvisning af Strandgade 83, 1. 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.