Bernstorffsgade 23A, 5. th., 1577 København V

Kontant
10.500.000
Udbetaling
524.999
Ejerudgift/md.
6.764
Varme/md.
1.524
Kvadratmeter
197
Værelser
5
Energimærke
C
Byggeår
1917

Sjældent udbudt penthouse lejlighed med privat P-plads, elevator, altaner og tagterrasse

Kvarteret
Denne lyse og lækre lejlighed i to plan er beliggende i et kvarter i den gamle del af København, som i øjeblikket er under en spændende udvikling på alle fronter. Her vil man blive en l af byens puls med alt inden for kort afstand, uanset om man fokuserer på forlystelser som Tivoli, kulturelle pejlemærker som Glyptoteket og dens fredelige skønne have opført i 1906 eller havnefronten, hvor den super populære ”bøglen” gør at I kan hoppe i havnen året rundt eller nyde kaffe eller drinks på den flydende café. Offentlig transport, som bus tog og snart metro, er også lige ved hånden, så man let kommer rundt til andre bydele eller helt ud af byen. På kan I læse mere om den spændende nye bydel på den gamle postgrund på http://postgrunden.dk/

Ejendommen
Boligen ligger i en særdeles flot og markant rødstensejendom, der tager sig godt ud i bybilledet. Den er restaureret efter alle kunstens regler med attraktive lejligheder, hvor både I og jeres gode naboer nyder godt af et fint gårdanlæg. Der er privat P-plads i kælderen, der tilhøres lejligheden. Herfra kan I tage elevatoren direkte op og ind i lejligheden.

Lejligheden
Lejlighedens to etager er placeret øverst i ejendommen med altan på begge etager og toppet med en skøn tagterrasse. Fra tagterrassen er der udsigt til den gamle del af København. med frit udsyn over de røde tage, Købehavns smukke spir og tårne og alle byens øvrige herligheder. Her kan I sidde højt hævet over byen og nyde livet og udsigten, enten i fred og ro eller sammen med familie og venner. Der er mulighed for det hele. I får to store, skønne badeværelser, ét på hver etage. I det ene er der stort karbad, og begge har dobbelte håndvaske. Planløsningen er gennemtænkt med tre værelser, en rummelig og møblerbar gang og stor stue på hovedetagen, og et mægtig opholdsrum med køkken på den øverste tage, hvor de originale bjælker er smukt fritlagt med højt til loftet. I lejligheden finder man ro fra byens puls og det føles som om man bor i hus på landet. Velkommen til en ekstraordinær lejlighed ud over det sædvandelige.

Book en fremvisning af Bernstorffsgade 23A, 5. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.