Kærskiftevej 165, 2500 Valby

Kontant
3.895.000
Udbetaling
195.000
Ejerudgift/md.
5.315
Varme/md.
916
Kvadratmeter
159
Værelser
6
Energimærke
D
Byggeår
1939

Skønt rækkehus på 196m2 inkl. kælder med dejlig have

Kvarteret
Dette flotte rækkehus i skønne og stille omgivelser lige ved Vigerslevparken. Her er du i gåafstand til indkøb i Netto på den anden siden af Vigerslevvej og en stor ny Lidl lige om hjørnet. Gode muligheder for offentlig transport, desuden er i cykelafstand fra den centrale del af Valby. I kvarteret er der mange børnefamilier og der er et godt sammenhold beboerne imellem.

Ejendommen
Rækkehusene har fået bygget flot og meget anvendelig 1. sal på, i år 2008. Til huset er der privat have både for- og baghave. I haven er der et fint lille skur til opbevaring og overdækning. Huset opvarmes med fjernvarme og kælderen er fint udnyttet. Nemme og gode parkeringsmuligheder lige ved huset. Rækkehuset har en skøn terrasse lige uden foran alrummet og derudover dejlig have.

Indretning
Entré, med plads til sko og overtøj. Denne entré giver adgang til alle husets 3 plan. I stueplan er der pænt køkken med dejligt lysindfald. I stueplan er der endvidere et godt stort værelse, fint gæstetoilet og to skønne stuer med direkte udgang til privat terrasse og have. Det er oplagt at slå de to stuer sammen til én stor. Nogle af beboerne/naboerne har valgt at lave køkken/alrum/stue i dette herlige leverum. 1. salen indeholder lækkert badeværelse og tre gode værelser. I disse værelser er der højt til loftet med ovenlys og dermed et dejligt lysindfald. Væggen mellem værelserne kan nemt fjernes, hvis man ønsker stor stue i stedet. Derudover et ekstra stort værelse. Kælderen indeholder badeværelse samt et disponibelt rum. Denne bolig henvender sig til den store familie. Skøn bolig med et rigtig flot lysindfald. Overflod af værelser/ kvadratmeter, til at boltre sig på. Ring for en fremvisning.

Sjældent at disse få store rækkehuse kommer til salg.

Book en fremvisning af Kærskiftevej 165

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.