Åbenrå 33, 1. th., 1124 København K

Kontant
7.995.000
Udbetaling
400.000
Ejerudgift/md.
4.262
Varme/md.
1.000
Kvadratmeter
119
Værelser
3
Energimærke
G
Byggeår
1848

Klassisk lejlighed med plankegulve, stuklofter og stor altan mod skøn gård

Kvarteret
Åbenrå 33 er beliggende lige i hjertet af byen ved Kongens Have. I gaden finder du farverige husfacader stående side om side, hemmelighedsfulde sidegader med evige opdagelser, lækker gastronomi og vidunderlige specialbutikker fylder bybilledet tæt på denne skønne beliggenhed. Midt i dette sus af stemning og atmosfære og kun mindre end 100 meter fra boligen, folder byens smukkeste og dejligste have sig ud - nemlig Kongens Have. Tæt på Nørreport Station, metroen og Torvehallerne. Beliggenheden bliver bare ikke bedre.

Ejendommen
Klassisk ejendom opført lige før 1850. Ejendommen står i pæn og vedligeholdt stand med pæn facade og dannebrogs vinduer, endvidere opvarmes ejendommen med fjernvarme. Der er også en hyggelig grøn gård til ejendommen og denne lejlighed har en stor dejlig altan ud mod gården.

Lejligheden
Entre med garderobe og indbyggede skabe. To lyse stuer ud mod kirken, hvor den ene har pejs. Der er højt til loftet, smukke paneler og stuklofter samt plankegulve. Soveværelset ligger stille ud mod gården og har indbyggede skabe. Via en lille mellemgang kommer man ned til spisekøkkenet, som bl.a. har udgang til en stor altan ud mod gården. I køkkenet er der indbygget slagbænk og skabe samt det gamle ildsted er bevaret, hvor der er gaskomfur i dag. Badeværelset er pænt med fliser og stor bruser. En flot klassisk køberhavner lejlighed med højt til loftet. NB: Lejligheden kan nemt opdeles, så den kan deles af 2.

Book en fremvisning af Åbenrå 33, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.