Kærskiftevej 127, 2500 Valby

Kontant
4.595.000
Udbetaling
230.000
Ejerudgift/md.
4.992
Varme/md.
1.166
Kvadratmeter
159
Værelser
6
Energimærke
C
Byggeår
1939

Stille beliggende - Skønt rækkehus på 159m2 + 37m2 kælder med dejlig terrasse

Kvarteret
I skønne og stille omgivelser lige ved Vigerslevparken ligger dette flotte rækkehus. Her er du i gåafstand til indkøb og offentlig transport og indenfor cykelafstand har du den centrale del af Valby. I kvarteret er der mange børnefamilier og der er et godt sammenhold beboerne imellem.

Ejendommen
I 2008 er der bygget flot og meget anvendelig 1. sal på disse rækkehuse. Til huset er der også privat have. Huset opvarmes med fjernvarme og kælderen er fint udnyttet. Nemme og gode parkeringsmuligheder lige ved huset. Rækkehuset har en skøn terrasse lige uden foran stuen.

Indretning
Entré giver adgang til alle husets 3 plan. I stueplan er der 2 gode værelser med dejligt lysindfald, gæstetoilet og lejlighedens hjerte, et stort køkken/alrum/stue i et med direkte udgang til privat terrasse og have. 1. salen indeholder 2 store værelser og en stue med højt til loftet og ovenlys og dermed et dejligt lysindfald. Den store stue kan nemt laves om til 2 gode værelser og så kan der etableres badeværelse i værelset til venstre (når man kommer op af trappen) Kælderen indeholder badeværelse samt et godt disponibelt rum. Denne bolig henvender sig til den store familie. Skøn bolig med et rigtig flot lysindfald. Overflod af værelser/ kvardratmeter, til at boltre sig i.

Book en fremvisning af Kærskiftevej 127

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.