Løngangstræde 21, 4. tv., 1468 København K

Kontant
9.450.000
Udbetaling
475.000
Ejerudgift/md.
4.270
Varme/md.
1.166
Kvadratmeter
144
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1877

Vidunderlig lejlighed et stenkast fra kanalerne

Kvarteret
Yderst attraktivt og historisk kvarter mellem de hyggelige, parisiske stræder, Gammel Strand og Rådhuspladsen. Bedre og mere central beliggenhed er svær at finde midt i byen, og så er Metroen på både Rådhuspladsen og Gammel Strand inden for få minutters gang. Kvarteret byder på små charmerende brostensbelagte stræder med mange hyggelige caféer og specialforretninger. Kongens Nytorv, Gammel Strand og Rådhuspladsen er i kort gåafstand derfra. Du er lige i centrum, men samtidig er der hyggeligt og indbydende.

Ejendommen
Ejendommen blev omdannet til ejerlejligheder i 2015/16 og ligger lige ved den hyggelige plads Vandkunsten med springvandet i midten. Ejendommen har et smukt, stille gårdmiljø med grøn beplantning, borde og bænke samt legeplads til store og små.

Lejligheden
Gennem den smukke port, bevæger man sig via en pæn trappeopgang op til lejligheden, hvis designlinje tager udgangspunkt i den oprindelig stil med højt til loftet og fantastiske palævinduer. Stort soveværelse med udgang til dejlig altan med sol og kig til den flotte gård. Endnu et værelse mod gården der pt. bliver brugt til walk-in closet. Det skønne badeværelset består af smukke lyse fliser og stilrene armaturer der bidrager til at skabe et delikat og stilrent udtryk. Lejlighedens hjerte er det eksklusivt spisekøkken med snekerkøkken med granit bordplade er fra Copi Design by Køkkensnedkeren i røget eg og med messing greb der giver er særligt udtryk til lejligheden. Her kan middagen nydes med det store selskab og fint kig til gården fra den franske altan. 2 stuer en-suite (heraf bliver det ene brugt som soveværelse i dag). De smukke stuer mod gader har et fantastiks lysindfald. I hele lejligheden er der lagt hvidpigmenteret egetræsplankegulve. Rumfordeling er genial og giver en masse indretningsmuligheder. Velkommen hjem til en lejlighed som er langt mere end det sædvandelige.

Book en fremvisning af Løngangstræde 21, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.