Knabrostræde 21, 3., 1210 København K

Kvadratmeter
102
Værelser
3
Energimærke
E
Byggeår
1798

Charmerende Citylejlighed

Kvarteret
Yderst attraktivt og stille kvarter mellem Stræderne og Frederiksholms Kanal. Kvarteret byder på små charmerende brostensbelagte stræder med mange hyggelige caféer og specialforretninger. Såvel Kongens Nytorv som Rådhuspladsen er i kort gå afstand der fra. Metroen er lige ved døren, og bringer dig alle steder i København på 10 min. Du er lige i centrum, og alligevel helt stille.

Ejendommen
Flot og velholdt ejendom, der er opført i 1798. Ejendommen har pudset murstensfacade og tegltag. Rigtig pæn trappeopgang og super flot brostensbelagt gård med lille grøn krog og cykelparkering. Ejendommen har dørtelefon og kælderrum.

Lejligheden
Hvis man søger en rigtig city lejlighed, skal du ikke søge længere. Denne bolig favner det man søger. Du ligger det perfekte sted i byen. Byens smukke kanaler kan ses fra vinduet, og går du til højre ligger strøget ikke langt væk. Boligen indeholder en rigtig stor og hyggelig stue med mange vinduer. Stort soveværelse med plads til skabe. Et mindre værelse, som kan bruges til børneværelse eller kontor. Køkkenets layout er perfekt, der er plads til mange skabe, samtidig med der er en stor hyggekrog med plads til hele familien. Badeværelse med stor bruseniche. Skøn og rummelig entre.

Bad og køkken skal opdateres. Men når det er gjort, har du nok den bedste citylejlighed i byen. kom selv og se.

Book en fremvisning af Knabrostræde 21, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.