Store Kongensgade 75C, 3. tv., 1264 København K

Kontant
9.500.000
Udbetaling
475.000
Ejerudgift/md.
6.616
Varme/md.
1.000
Kvadratmeter
161
Værelser
4
Energimærke
B
Byggeår
1850

Helt fantastisk og gennemført bolig, med 2 altaner og elevator.

Kvarteret
Bugner af gourmetrestauranter, hyggelige cafeer, trendy tøjbutikker og populære gallerier. Byens smukkeste grønne arealer er også lige om hjørnet, så har du lyst til en gå- eller løbetur, finder du både Kongens Have og Kastellet et par minutter væk. Få skridt fra hoveddøren ligger Amalienborg, Amaliehaven og havnepromenaden, som strækker sig helt ud til Østerbro. Skal du derimod ind til centrum, så er der bare 400 meter til Kgs. Nytorv og Nyhavn. Du kan leje P-pladser i en opvarmet P-kælder, som du har direkte adgang til fra ejendommen.

Ejendommen
Er opført i 1850 og ligger lige overfor den smukke Marmorkirke. Gitz Architects har tegnet de eksklusive lejligheder. Boligerne blev konverteret fra erhverv til boliger i 2016/17 og fremstår rigtig flot. Ejerforeningen er veldreven og med overskud på kontoen. Der er dørtelefon og elevator samt en skøn fællesgård.

Lejligheden
Helt igennem en smuk bolig, som fremstår aldeles indflytningsklar. Boligen er yderst smagfuld, og med dens placering i byen, elevator og 2 skønne altaner, er den helt fantastisk. Det er sjældent man får hele pakken, men det gør man her. Man kan kun smile, når man har set denne bolig. Det er nyt spændende og fremragende.

Gennemtænkte løsninger: Arkitekterne har skabt moderne, tidssvarende boliger med lyse og åbne planløsninger. Man har gjort plads til den store familie - men også til dem, som bare ønsker masser af albuerum. Alt dette er gjort med respekt for ejendommens historiske udtryk og beliggenhed. De eksklusive kvalitetsmaterialer, som feks de hvidolierede egetræsparket med gulvvarme i hele lejligheden, og designer køkkenet fra Poggenpohl, er nøje udvalgt som en hyldest til det minimalistiske, eksklusive og skandinaviske look. Køkken-alrummet ligger i åbent forbindelse med stuen og medvirker herved til at give lys på tværs af opholdsrummet. Dette giver en spændende dynamik i l boligen. I soveværelserne er der indbyggede skabe. Derudover har lejligheden nye elinstallationer og er forberedt til internet og IHC styring.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 75C, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.