Amaliegade 13D, 2., 1256 København K

Kontant
18.500.000
Udbetaling
925.000
Ejerudgift/md.
12.530
Varme/md.
2.500
Kvadratmeter
229
Værelser
6
Energimærke
C
Byggeår
1880

Helt fantastisk bolig uden bopælspligt, med 2 tagterrasser i Frederiksstaden.

Kvarteret
Én af de absolut bedste beliggenheder i City. Her bor du tæt på det pulserende byliv, men alligevel tilbagetrukket på denne stille og majestætiske gade. Kort gå afstand til Kongens Nytorv, Strøget og Kongens Have, hvilket blot er nogle af de mange fordele ved at bo i hjertet af København.

Ejendommen
Denne smukke ejendom har med sit sort glaserede tegltag og flotte hvid pudsede facade et særdeles herskabeligt præg. Ejendommen ligger som en lille hemmelig oase bag Amalienborg op ad Christian VII's park med en hyggelig og stille atmosfære, trods den centrale beliggenhed.

Lejligheden
Fantastisk smuk liebhaverlejlighed med 2 flotte og solrige tagterrasser og med direkte udsigt til Christian VII´s palæ og byens tårne. Lejligheden fremstår overordentlig flot og er ganske enkelt en drøm af en bolig. Fra den vidunderlige gade ankommer du til denne smukke og fredelige gård. Ejendommens trappeopgang og dens gadedør er ligeledes yderst velholdt. Boligen indeholder på de 229 m2 en skøn underetage med 2 stuer i hver sin ende og et pragtfuld køkken fra Multiform i midten, med alle de bedste hårde hvidevarer. Derudover 3 værelser og 2 badeværelser samt et gennemført walk-inn closet. I hver sin ende er der et smukt trappeforløb til den øverste etage, hvor der et dejligt living Room med udgang til de 2 helt forrygende og ugenerte tag terrasser.

Boligen fremstår gennemført med smukke linjer. Det er Frederiksstaden når det er bedst. Her finder du alt på din tjekliste for en helt skøn Bolig.

Her mangler man ord, og det skal ganske enkelt opleves.

Book en fremvisning af Amaliegade 13D, 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.