Frederiksgade 6, 3. tv., 1265 København K

Kontant
10.400.000
Udbetaling
520.000
Ejerudgift/md.
5.104
Varme/md.
1.500
Kvadratmeter
163
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1885

Helt fantastisk Liebhaver bolig med bedste udsigt til Marmorkirken

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter midt i Kongens København, med Marmorkirken som nabo. Alle Citys seværdigheder kan nås til fods. Der er kun få hundrede meter til Amalienborg, havnefronten, Kastellet, Kongens Nytorv og Kongens Have, og til efteråret kører Metroen lige til døren.

Ejendommen
Flot og markant hovedejendom, der er opført i 1885. Ejendommen, der er fredet, fremstår med pudset murstensfacade og skifertag. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV, hyggelig brostensbelagt fællesgård med borde og bænke samt kælderrum til lejlighederne. Kælderen er netop istandsat med flot fælleslokale som kan anvendes til fester-gæster eller lign. Energimærke: Fredet og dermed fritaget for ejendomsskat og energimærke.

Lejligheden
Sjælden udbudt herskabslejlighed lige op til Marmorkirken. Fra den store smukke trappeopgang, træder du ind i rummelig fordelingsentre. Fra entreen er der adgang til stort soveværelse mod den hyggelige fællesgård. Der er ligeledes adgang til stor lækker højloftet stue med svensk kamin og flot flot udsigt til Marmorkirkens imponerende bygning. Stuen præsenterer virkelig en klassisk liebhaverbolig med den smukkeste stuk med bladguld. Herfra er der fløjdøre til stue/arbejdsværelse med samme flotte udsigt. Derudover stor rummelig spisestue med vindue mod fællesgården. Via lille mellemgang, er der adgang til fint gæste badeværelse og køkken. Køkken er med mørke elementer Bagerst i lejligheden findes stort badeværelse med smukke jadegrønne fliser.

Alt for sjældent kommer der en bolig til salg i Frederiksgade, men nu er den der. Arkitekturen er enestående - smuk og overvældende.

Book en fremvisning af Frederiksgade 6, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.