Frederiksgade 6, 3. tv., 1265 København K

Kontant
9.500.000
Udbetaling
475.000
Ejerudgift/md.
5.685
Varme/md.
1.850
Kvadratmeter
163
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1885

Helt fantastisk Liebhaver bolig med bedste udsigt til Marmorkirken

Kvarteret
Frederiksgade er med sin velbevarede stil og Marmorkirken i sin midte vel det nærmeste vi i Danmark kommer atmosfæren fra europæiske perler som Place de l´Opéra i Paris eller Roms prominente Piazza del Popolo- blot mindre, mere hyggelig og mere stille. Uden problemer kan du lade vinduerne stå åben og nyde det storslåede syn til Marmorkirkens grønne tag og lyset der spiller i dets guldbelægninger. Det Kongelige Teater kan nås til fods, ligesom den lille færge, der sejler over til Operaen. Få skridt fra hoveddøren er der nedgang til metroen, så du kan komme til New York, Bruxelles eller Delhi- og hjem igen uden paraply, vintertøj eller bil.

Ejendommen
Flot og markant fredet ejendom i aristokratisk stil med pudset murstensfacade der er opført i 1885. Trappeopgangen er stor, smuk og præsentabel. Ejerforeningen er velfungerende og har stået for anlæggelse af en frodig brostensbelagt fællesgård med borde og bænke, samt et indbydende farveafstemt fælleslokale i kælderen. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskat og energimærke.

Lejligheden
Fra den store smukke trappeopgang, træder du ind i en rummelig fordelingsentre. Fra entreen er der adgang til en af de herskabelige højloftede stuer, hvor den betagende udsigt til Marmorkirken og en charmerende svensk kamin danner rammen om en varm velkomst. Herfra er der fløjdøre til stue/arbejdsværelse med samme flotte udsigt. Fra arbejdsværelset såvel som den præsentable stue er der adgang til en lys spisestue med plads til gæstfrihed. Soveværelset vender mod gården. Køkkenet er praktisk indrettet med mørke elementer. Såvel gæstebadeværelset som det store badeværelse er elegant istandsat i fransk stil. I sin helhed er lejligheden således nænsomt restaureret. Gulvene er belagt med pommersk fyr og den oprindelige stuk er belagt med bladguld.

Book en fremvisning af Frederiksgade 6, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.