Dagmarsgade 17, st. 104., 2200 København N

Kontant
2.095.000
Udbetaling
104.999
Ejerudgift/md.
1.931
Varme/md.
500
Kvadratmeter
59
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1974

Fantastisk flot lejlighed i et meget attraktivt kvarter af Nørrebro- med altan, og flot fællesgård.

Kvarteret
Lejligheden er beliggende i hjertet af Nørrebro tæt ved Jægersborggade, Stefansgade og Nørrebrogade med al det spændende by liv. Her får man alt, hvad hjertet begærer af spændende forretninger, trendy cafeer og hyggelige kvalitetsrestauranter. Desuden er der kort til Runddelen, hvor Metroen åbner meget snart. Den nære beliggenhed er stille og fredelig.

Ejendommen
Moderne og velfungerende ejendom opført i 1974 med røde mursten, elevator og built-up tag. Her er alle moderne faciliteter så som: porttelefon, vaskeri, kælderrum og kabel-tv samt hobbyrum. Ejerforeningen "Kongsgården" er stor og administreres af professionel administrator. Gården er netop blevet istandsat, og fremstår super hyggelig. Mulighed for leje af p-plads i kælder..

Lejligheden
En særdeles veludnyttet lejlighed, der fremstår usædvanlig flot. Lejligheden indeholder god fordelingsentré med garderobeskabe. Stort og flot soveværelse, hvor der er god plads til dobbeltsengen. Superlækkert badeværelse som er istandsat her i 2019. Endvidere er der fra entreen, adgang til stor stue med åbent køkken. Køkkenet er i høj kvalitet fra det tyske kvalitetsfirma Poggenpohl. Fra stuen er der udgang til solrig sydvest-vendt altan i hele lejlighedens bredde. Her er plads til at invitere vennerne med ud under åben himmel. Lejligheden fremstår flot og indflytningsklar.

Her får I en indbydende bolig, der blot venter på at blive taget i brug ad den næste heldige ejer, der sætter pris på en stille beliggenhed tæt på byens livlige puls i et af de mest populære kvarter på Nørrebro. Et oplagt forældrekøb.

Book en fremvisning af Dagmarsgade 17, st. 104.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.