Garnisons Parken 2, 9990 Skagen

Kontant
3.375.000
Udbetaling
170.000
Ejerudgift/md.
2.647
Varme/md.
750
Kvadratmeter
96
Værelser
4
Energimærke
A2020
Byggeår
2023
Helt nyt fællesskab af 72 klassiske boliger i hjertet af maleriske Skagen

Garnisons Parken er en boligejendom med plads til alle generationer, bygget på visionerne om bæredygtighed, æstetik, funktionalitet og åbenhed. De smukke naturressourcer og veludstyrede fællesfaciliteter danner de ideelle rammer for et blomstrende bofællesskab. Adgangsforholdene er lette og området omkring boligerne er indhegnet og afskærmet, så der kun er trafik fra beboere til sommerhusene. Parkering foregår lige uden for indgangen.

Beliggenheden af sommerhuse i Skagen har alt hvad hjertet begærer med en bred blanding af butikker, der tilbyder alt lige kendte mærker til vintage og unikke fund, som du ikke finder andre steder i landet. Her er også hygge og natteliv i særdeleshed i uge 29, hvor hele verden strømmer til Skagen for virkelig at mærke sommeren og en afslappet feriestemning. Privat samfund inden for kort gåafstand fra betagende natur og en summen af en hyggelig by faciliteter.

Lidt om det ydre
* Murstensfacade udført i en klassisk Skagen gul
* Traditionelle røde tagsten med klassisk hvid Skagen detaljering
* Zink tagrender
* Massive trævinduer som Velfac Classic i hvid
* Front massiv trædør i hvid
* Dobbelt glas terrassedør i hvid
* Parkeringspladser forudsat, to pr. grund
* For- og baghave med terrasseareal i betonbrosten 14x21 cm

Der er indflytning ultimo 2023.

Velkommen Hjem til Skagen

Book en fremvisning af Garnisons Parken 2

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.