Niels Hemmingsens Gade 32A, 2. tv., 1153 København K

Leje/md.
30.000
a/c varme/md.
2.750
Depositum 3 mdr.
90.000
Forudbetalt leje 1 mdr.
90.000
Kvadratmeter
234
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1744

Kæmpe New Yorker TIL LEJE stille beliggende i smuk gård op til Gråbrødre Torv

Kvarteret
Nu kan du komme til at bo misundelsesværdigt og fantastisk i en stor luksuslejlighed i en flot og tilbagetrukket ejendom ved Gråbrødre Torv, nær Købmagergade, i et af Københavns mest charmerende kvarterer. Her bor du i byens eksklusive Centrum, tæt på strøgmiljøet og alle indre bys seværdigheder, kulturelle tilbud og rige café- og restaurationsliv.

Ejendommen
Via den smukke og historiske port kommer du ind i gården til denne liebhaverlejlighed, som ligger helt stille og tilbagetrukket fra byens pulserende liv og atmosfære. Allerede i gården bliver du mødt af sjæl og charme. Ejendommen er godt administreret og fremstår i flot stand. Forhuset er fredet, men dette baghus er ikke omfattet af fredningen. E/F drøfter at etablere en stor fælles tagterrasse på taget.

Lejligheden
Hel unik liebhaverlejlighed i bedste New Yorker stil på 234 kvm., hvor du stort set selv bestemmer indretningen, da det er et stort rum med fritstående bjælker. Lejligheden kan overtages nu eller efter aftale og er funktionelt opdelt, med bl.a. 4 soveværelser, gæstebadeværelse og eget badeværelse i forbindelse med master bedroom, som også har stor skabsvæg. Køkkenet er en del af det store flotte rum og skaber en perfekt harmoni for lejligheden og indbyder til gastronomiske udfoldelser - både til hverdag og til festlige arrangementer. Der er helt stille og masser af lys fra og lejligheden har en helt ekstraordinær wauv-effekt, som skal opleves, hvis man vil have det bedste af det bedste i ægte pakhus stil i City.

Book en fremvisning af Niels Hemmingsens Gade 32A, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.