Skelmosevej 6E, st. tv., 2500 Valby

Leje/md.
17.500
a/c varme/md.
1.000
Depositum 3 mdr.
52.500
Forudbetalt leje 1 mdr.
17.500
Kvadratmeter
115
Værelser
4
Energimærke
A
Byggeår
2020

Nyopført lejlighed i hjertet af Valby med privat terrsse

Området
Charmerende kvarter med trendy restauranter, hyggelige fortorvscaféer, spændende specialforretninger og fitnesscenter. Få hundrede meter væk finder du Søndermarken og Frederiksberg Haves grønne arealer, ligesom der er gode shopping- og transportmuligheder ved Valby Station.

Ejendommen
Skelmosehus er navnet på denne skønne nyopførte ejendom med stilrene zinkfacader og store vinduespartier. Ejendommen der er opført i 3 etager har dørtelefon, kabel-TV, cykelkælder, stor grøn fælleshave samt kælder med pulterrum og mulighed for leje af parkeringsplads.

Lejligheden
Yderst veldisponeret lejlighed med privat terrasse. Straks du træder ind i denne nyopførte lejlighed mærker du lyset der præger lejligheden. Lejligheden indeholder åben entre, stor lækker opholdsstue i åben forbindelse til lækkert Invita-køkken med egetræsfronter og alt i hårde hvidevarer. Fra opholdsstuen er der udgang til den store private terrasse. Ligeledes fra stuen er der adgang til rummeligt børne-/arbejdsværelse. Mod havesiden finder du 2 store soveværelser med store vinduer. Derudover stort lækkert flisebeklædt brusebadeværelse med vaskesøjle. Lejligheden har parketgulve i egetræ med gulvvarme, Grohe armaturer og Siemens hårde hvidevarer.

Book en fremvisning af Skelmosevej 6E, st. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.