Skelmosevej 6D, 1. -3., 2500 Valby

Leje/md.
15.500
a/c varme/md.
700
Depositum 3 mdr.
46.500
Forudbetalt leje 1 mdr.
15.500
Kvadratmeter
92
Værelser
3
Energimærke
A
Byggeår
2020

34 attraktive lejeboliger i hjertet af Valby

Området
Skelmosehus ligger i det charmerende gamle Valby, der støder op til det grønne Frederiksberg. Nærområdet byder på trendy restauranter, hyggelige fortorvscaféer, spændende specialforretninger og fitnesscenter. Få hundrede meter væk finder du Søndermarken og Frederiksberg Haves grønne arealer, ligesom shoppingcentret Spinderiet er inden for gåafstand. Det samme gælder bus- og togforbindelser som du finder ved Valby Station ved siden af Spinderiet.

Ejendommen
Skelmosehus er navnet på denne skønne ejendom der nu pryder solsiden af Skelmosevej. Ejendommen der er opført i 3 etager og består af 34 skønne udlejningslejligheder står klar til indflytning 1. juni. Dens ydre makerer sig med sine stilrene zinkfacader, store vinduespartier og solrige altaner og private terrasser mod sydvest. Den nordøstlige side har stort grønt aflukket fællesareal. Under ejendommen er der opført parkeringsanlæg med mulighed for leje af P-plads samt depotrum til de enkelte boliger.

Lejlighederne
34 solrige og yderst veldisponerede udlejningslejligheder med altan eller privat terrasse. Straks du træder ind i én af disse lejligheder fornemmer du lyset og udnyttelsen af pladsen. Der findes 2-, 3- og 4-værelses lejligheder i Skelmosehus. Uanset antallet af værelser er der lagt vægt på både opholdsrummene og badeværelsernes størrelser og placering. Der er overalt anvendt materialer af høj standard. Invita køkkener, egetræsparket med gulvvarme, Grohe armaturer og Siemens hårde hvidevarer.

Book en fremvisning af Skelmosevej 6D, 1. -3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.