Om Siesbye København

Siesbye København har gennem de seneste 12 år markeret sig som københavns førende liebhavermægler og er idag også den mest effektive og den foretrukne ejendomsmægler i City.

Dette er et resultat af mange års erfaring, et personligt og målrettet salgsarbejde samt et team af professionelle og engagerede medarbejdere med et stort netværk. Et resultat vi er meget stolte af, men langt fra stiller os tilfreds med.         Derfor vil vi i fremtiden udvide vores marked til at omfatte alle typer boliger i hele det storkøbenhavnske område. Således vil endnu flere kunder i fremtiden nyde godt af vores store ekspertise, netværk og én af ejendomsmæglerbranchens mest besøgte hjemmesider.

 

Siesbye København sælger:

 • Ejerlejligheder
 • Andelslejligheder
 • Villaer
 • Rækkehuse
 • Ideelle anparter
 • Projektlejligheder             

 

Siesbye København foretager:

 • Vurderingsopgaver til brug for pengeinstitutter m.v. 
 • Vurderingsopgaver ved køb af bolig
 • Rådgivning om forældrekøb
 • Rådgivning og vurdering af håndværkertilbud/projekter
 • Udlejning af lejligheder


Hvad koster det at sælge hos Siesbye København?

Det koster præcis det, som det kræver at sælge til den rigtige og bedste pris i det nuværende marked og med speciale inden for salg af lejligheder i mere end 20 år i København, hvor kommunikation med sælger og mægler imellem er konstant og vedvarende hele salgsforløbet igennem samt at det lægges al den energi i, som det kræver at finde den rette liebhaver samt at følge op på denne, når bare den mindste interesse viser sig samt at yde den bedste service - før, under og efter et salg, det gør at vi opnår bedre priser end andre pga. vores viden, erfaring og kendskab til byen.

Herudover tillægger kunderne os en goodwill kva vores gode ry og rygte, som Siesbye København har oparbejdet i alle årene og dette er svært at prisfastsætte, men skal opleves af både køber og sælger.

Efter salget følger vi sagen helt til dørs via professionelt og personlig sagsbehandling samt tager ansvaret for at det hele går korrekt til, at vi så også selv overdrager lejligheden til kunden og melder ejerskifte til forsyningsselskaber mv, det er kun en lille del af det.

Vores vejledende takster er 3% i salær af kontantprisen plus moms og så er der et fast beløb til internetmarkedsføring til vores meget roste og besøgte hjemmeside www.skbolig.dk på kr. 15.000,-.

Ønskes der annoncering i de trykte medier, så aftales det individuelt - hos os er alt muligt.


Solgt ellers gratis!

Hos Siesbye København har vi altid haft konceptet "solgt eller gratis" og hos os, er det 100% gratis, hvis lejligheden mod forventning ikke skulle blive solgt indenfor den aftalte kommissionsperiode, som er 6 mdr.


Om virksomheden

Siesbye København ApS

CVR. nr: 28111606      

 

Siesbye København har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf.: 70 11 20 20, www.tryg.dk. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra butikker og kontorer beliggende i Europa.

Siesbye København og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk.     Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk

 

Firmaprofil

Download

Vil du vide mere?  

Kontakt os 

Følg os på Facebook

Følg os