Ejendomsmægler på Frederiksberg

Hos Siesbye København finder du en ejendomsmægler, der bestræber sig på at give dig den bedste oplevelse i forbindelse med salg af boliger i Frederiksberg.

Vi har over 20 års erfaring med salg af diverse boliger i hele København, samt mulighed for at hjælpe dig med rådgivning og andre vurderingsopgaver i forbindelse med boligkøb eller salg. Derfor kan du trygt vælge os, når du skal have hjælp til din nuværende eller næste Frederiksberg bolig.

Vi kan hjælpe dig med salg af alle typer bolig på Frederiksberg

Frederiksberg er et komplekst marked, der hele tiden er i udvikling. Hos Siesbye København er vi eksperter på denne del af København. Grundet vores lange erfaring og store kendskab til Frederiksberg, kender vi dets marked ud og ind.

Derfor ved vi hvad markedets priser er, og hvordan vi kan skaffe dig mest muligt ud af salget. På denne måde er vi én af de skarpeste ejendomsmæglere af boliger på Frederiksberg i Danmark. Samtidig har vi været den førende liebhavermægler i København gennem de sidste 12 år. 

Nedenfor kan du se, hvilke boliger vi kan sælge for dig:

 • Ejerlejligheder
 • Andelslejligheder
 • Villaer
 • Rækkehuse
 • Ideelle anparter
 • Projektlejligheder

Favorabel pris hos Siesbye København

Når du vælger os til at sælge din bolig på Frederiksberg, er du sikker på at få en professionel og grundig oplevelse. Vi sørger nemlig for det hele fra start til slut, samtidig med, at vi altid giver os 100% i alle vores opgaver. Derfor kan du være sikker på, at vi er en ejendomsmægler, der vil dig det bedste og som yder sit bedste. 

Hos Siesbye København tager vi 3% i salær af selve kontantprisen plus tilhørende moms. I vores pris følger vores høje serviceniveau og personlige behandling. Derudover får du også en ejendomsmægler, der tager hånd om alle skridt i processen, når du vælger Siesbye København. Online markedsføring på vores hjemmeside koster 15.000 kr. og er et fast beløb.

Dette tilbydes, da vores hjemmeside har mange besøgende, som kigger efter boliger på Frederiksberg. Samtidig kan vi tilbyde yderlig annoncering i trykte medier. Dette aftales dog individuelt.

Vi tilbyder prisgaranti

Som sagt bestræber vi os på at give dig den bedste oplevelse, når du vælger os som din ejendomsmægler. Derfor har vi opfundet konceptet “solgt eller gratis”. På denne måde kan du finde tryghed i, at hvis din bolig på Frederiksberg ikke er solgt inden for 6 måneder, som er den aftalte kommissionsperiode, så får du vores ydelse gratis.

Dette kan vi tillade os at tilbyde, da vi har stor tiltro til egne evner, samt ønsker at give dig de bedste vilkår, så du ikke på noget tidspunkt føler dig snydt. Derudover er Frederiksberg et særdeles eftertragtet område i København, og derfor tør vi godt at love dig, at boligen afsættes hurtigt. 

Rådgivning, vurdering og udlejning hos Siesbye København

Udover, at vi er skarpe på salg af boliger, kan vi også tilbyde andre typer af opgaver. Vores ekspertise er stor indenfor rådgivning, vurdering og udlejning af boliger på Frederiksberg, og derfor ønsker vi at hjælpe dig, hvor vi kan. 

Hos Siesbye København tilbyder vi:

 • Vurderingsopgaver til brug for pengeinstitutter m.v. 
 • Vurderingsopgaver ved køb af bolig
 • Rådgivning om forældrekøb
 • Rådgivning og vurdering af håndværkertilbud/projekter
 • Udlejning af lejligheder

Da Frederiksberg er et populært område i København samt at det er et hurtigt udviklende marked, kan det være svært at finde rundt i, hvad der er gode og dårlige tilbud.

Derfor tilbyder vi at hjælpe dig med at vurdere eventuelle boliger og rådgive dig efter vores bedste vurdering. Samtidig tilbyder vi også udlejning af lejligheder på Frederiksberg, så du kan få afsat din lejelejlighed med vores professionelle hjælp.

Fokus på den gode service

Hos Siesbye København tager vi dig i hånden gennem hele salgsprocessen. Selvom vi altid har vores arbejdsopgaver i højsædet, så glemmer vi aldrig at have fokus på dig. Det er vigtigt for os at skabe og fastholde den gode relation og dialog med dig.

Derfor har vi altid tid til dig. Alle vores engagerede og målrettede medarbejdere yder alle en personlig service, så du vil føle dig taget godt hånd om hele vejen igennem.

Kontakt os

Der kan dukke mange spørgsmål op undervejs, når det kommer til køb og salg af bolig. Derfor sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at vælge os til at varetage dit projekt.

Derfor kan du nemt kontakte os ved at sende os en mail eller give os et kald. Så hjælper vi dig så godt, som vores ekspertise og erfaring tillader det.

Firmaprofil

Download

Vil du vide mere?  

Kontakt os

Følg os på Facebook